Digi cabi is working or not ?


anumeha

New Member
May 2, 2007
9
0
0
42
#1
My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.:dunno:
 

Atarandas

Senior Member
Aug 19, 2008
2,134
1
0
#3
My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.:dunno:
Yah cfm not working you need to bring to yck to change the humidifier unit
 

enzeru21

New Member
Apr 7, 2010
1,494
0
0
upper thomson
#4
the red light should be on to show the power...

the green light should be constant not blinking...

maybe you can try power down and then up again.. if not then just unscrew the humidifier portion and bring it to the service center...

under warranty then no problem..
:thumbsup:
 

cleonbus

Deregistered
Nov 18, 2006
7,060
0
0
Kuala Lumpur
#5
My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.:dunno:
Did you remember to turn on the switch at the power point in the 1st place?
 

Jul 1, 2010
416
0
0
Singapore, Bukit Panjang
#6
Erm I think I facing the same problem. After my wife plug at the power plug and when I plug back switch on power, neither the green nor red indicator light up. Damn lousy. Mine only 1 month plus so fast encounter this problem already f*^%# up. Should had buy Aipo instead.:thumbsd:
 

diver-hloc

Moderator
Staff member
Apr 17, 2007
5,213
13
38
Somewhere North
#7
Erm I think I facing the same problem. After my wife plug at the power plug and when I plug back switch on power, neither the green nor red indicator light up. Damn lousy. Mine only 1 month plus so fast encounter this problem already f*^%# up. Should had buy Aipo instead.:thumbsd:


Used mine for well over 2 years.... no problem. :think:
 

Yoricko

Senior Member
May 25, 2008
1,118
0
36
Singapore
#8
Over a year, only problem I had was some battery problem once.
 

Top Bottom