Problems using Yahoo Mail


Status
Not open for further replies.

runes

New Member
Sep 18, 2005
286
0
0
#1
Whenever I logged in my mail I get error at the bottom left of the screen. I can read messages but I cannot click on the icons to 'reply' 'forward' etc.

Double clicking on the error gives 4 messages but dunno what it means. Using another PC has no problem.

I have used Norton Windoctor and they could not detect anything wrong.

Anyone can help?

Thanks in advance.
 

pohsoon

New Member
Jul 11, 2004
15
0
0
YewTee
#2
runes said:
Whenever I logged in my mail I get error at the bottom left of the screen. I can read messages but I cannot click on the icons to 'reply' 'forward' etc.

Double clicking on the error gives 4 messages but dunno what it means. Using another PC has no problem.

I have used Norton Windoctor and they could not detect anything wrong.

Anyone can help?

Thanks in advance.
Hi,
If you can post the error messages u get, then it's easier to diagnose/fix the problem.
 

domvonn

New Member
Dec 11, 2005
53
0
0
#3
runes said:
Whenever I logged in my mail I get error at the bottom left of the screen. I can read messages but I cannot click on the icons to 'reply' 'forward' etc.

Double clicking on the error gives 4 messages but dunno what it means. Using another PC has no problem.

I have used Norton Windoctor and they could not detect anything wrong.

Anyone can help?

Thanks in advance.

hi , try resetting * set to default* all ur browser settings.:)
 

runes

New Member
Sep 18, 2005
286
0
0
#4
pohsoon said:
Hi,
If you can post the error messages u get, then it's easier to diagnose/fix the problem.


This is the four errors.

I've also reset IE default, didn't help...

Anyone?
 

Rashkae

Senior Member
Nov 28, 2005
19,105
12
0
#6
Either re-install IE, or do the smart thing and switch to Firefox.
 

Wolfgang

Senior Member
Apr 29, 2002
5,688
0
0
39
Riddle Realms
wolfgang.clubsnap.org
#7
Rune, in reply to your Pm, i have assisted you in posting the screen capture of your error message. :)

In order to post a pic, you would need to click on the "insert image" icon. It's located along the same row as the "Bold", Italics" and "Underline" buttons. If you count from the right to left, it is button number 5. The icon is yellowish in colour with mountains in it.

That should have a small window pop up for your to type or paste in your URL of where the shot is located. In this case, the url of your shots is as follows;

"http://gallery.clubsnap.com/data/500/error_Small_.JPG"

so pasting this full link without the quote marks should work.

Hope this helps. :)
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom