Photomatix Pro 2.5.1


Status
Not open for further replies.

koayst

New Member
Dec 29, 2006
95
0
0
#1
Am trying HDR with Photomatix Pro 2.5.1 which I downloaded yesterday.

I took my Nikon D70 RAW picture and using Nikon Capture, produced 3 images of -0.5EV, 0EV and 0.5EV.

Fed the 3 images to Photomatix. At the preview window, everything look fine until I went to generate the final output.

For the final output, besides the watermark since I am testing the software, only a circle segment of the image was same as the preview windows and the rest was like covered with a black filter.

I also re-tried using the samples images from HDRsoft website and the final output looks like the one in the preview window.

What is wrong ? Anyone has such experience.
 

koayst

New Member
Dec 29, 2006
95
0
0
#3
you tried Ctrrl T after generating the HDR?
I think I did.

Also why the sample images from HDRsoft tutorial website were generated OK and not the ones I fed to the software.
 

koayst

New Member
Dec 29, 2006
95
0
0
#4
Attached are what I meant.

Before I hit the apply button. The pic in the preview window looks OK.



After I hit the apply button. And strange enough, no water mark



Noticed in the middle, there is a ring of highlight and the rest of the region is dark.
 

koayst

New Member
Dec 29, 2006
95
0
0
#7
I think likewise. Because I have tried 3 different images from my Nikon D70 RAW and all like that.

If the image produced such result, why the preview windows seems so perfect.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom