PacNet headache


Status
Not open for further replies.

ndroo

Moderator
Staff member
Nov 22, 2003
8,243
3
0
47
www.fuzzyeyeballs.com
www.fuzzyeyeballs.com
#1
Anyone of you experiece this problem when you can't access any website out of Singapore eg www.lensbabies.com but can surf sites like CS? This happens to me recently and will be okay after some times (sometimes a couple of hours). Tried calling them but got fed up of the waiting. Any help? :dunno:
 

clarinet

Senior Member
Nov 16, 2004
256
0
0
strewberry farm
#2
Anyone of you experiece this problem when you can't access any website out of Singapore eg www.lensbabies.com but can surf sites like CS? This happens to me recently and will be okay after some times (sometimes a couple of hours). Tried calling them but got fed up of the waiting. Any help? :dunno:
I almost forget there is still pac net around...

I believe cs is host in a local ip, if wrong please corret me. if this is the case, where overseas site like yahoo.com, hotmail.com can't be access, most likely is either the proxy setting, if change had been make before or pacnet side is having some problem, better call up and make noise
 

ndroo

Moderator
Staff member
Nov 22, 2003
8,243
3
0
47
www.fuzzyeyeballs.com
www.fuzzyeyeballs.com
#3
I almost forget there is still pac net around...

I believe cs is host in a local ip, if wrong please corret me. if this is the case, where overseas site like yahoo.com, hotmail.com can't be access, most likely is either the proxy setting, if change had been make before or pacnet side is having some problem, better call up and make noise
Orh. Argh I kinda hate calling them. Wait for hell long :cry:

Thanks
 

dEthANGeL

Senior Member
Jun 20, 2004
1,652
0
36
Siglap
#5
First it was singnet's transparent proxy problems... now its pacnet's turn? :think:
 

Parchiao

Deregistered
Jan 2, 2003
1,829
0
0
Visit site
#6
Dump Pacnet, my experience with them over the years has nothing but poor service and uncompetitive rates. As a customer who has been using their service for a long time, they could not even offer me anything close to what a new Singnet customer can get! This I mean in both price and bandwidth packaged together!

With Singnet, service has not been significantly better, but a very big difference is the reliability and price competitiveness.
 

satay16

Senior Member
Jan 14, 2006
3,067
0
0
#7
starhub rocks!!!!:devil:
 

V

vince123123

Guest
#8
really meh? their policies are to get new subscribers and existing subscribers (even those with no contract) always get screwed over

starhub rocks!!!!:devil:
 

satay16

Senior Member
Jan 14, 2006
3,067
0
0
#9
really meh? their policies are to get new subscribers and existing subscribers (even those with no contract) always get screwed over
?????

me no problems so far, other than that downtime incident when a worker accidentally cut a starhub wire during roadworks.
 

rinaldi86

New Member
Apr 13, 2004
620
0
0
Singapore
#10
Using Pacnet here.. have been resisting Singnet's offering.

I've been getting extremely good uptime with them. With down time only due to Singtel's phone line prob - line dead, no DSL signal etc with frequency of few times in a year :angry:

But might be jumping to SNBB next year. Need better upload speed - 256k up is no longer sufficient for me.
 

V

vince123123

Guest
#11
What I meant is, new subscribers always get good deals when signing up for new contracts, whereas existing subscribers who want to recontract often get lousier, if not, no deals at all. Basically they are interested in getting new pple, but not interested in keeping old ones.

?????

me no problems so far, other than that downtime incident when a worker accidentally cut a starhub wire during roadworks.
 

satay16

Senior Member
Jan 14, 2006
3,067
0
0
#12
What I meant is, new subscribers always get good deals when signing up for new contracts, whereas existing subscribers who want to recontract often get lousier, if not, no deals at all. Basically they are interested in getting new pple, but not interested in keeping old ones.
erm.....you are wrong here. i renewed my contract about a year ago and got a free wireless router, which is the same as what one would get if they are new customers.
 

ndroo

Moderator
Staff member
Nov 22, 2003
8,243
3
0
47
www.fuzzyeyeballs.com
www.fuzzyeyeballs.com
#13
Okay. So after a day they gave me some DNS to add. Then it's okay for a day or two. Yesterday it kaput again. THis time I removed the DNS and it works. WTF. Duh!

I've been with Pacnet for years and so far this is the 2nd time. The 1st time was due to some problem with their exchange, and the darn phone support got me checking my PC many times over and over until I slammed the phone.
 

V

vince123123

Guest
#14
Well I tried to renew it for two years and they said "No, we don't have any deals for recontracting" and there were deals for 2 year new subscriber.

erm.....you are wrong here. i renewed my contract about a year ago and got a free wireless router, which is the same as what one would get if they are new customers.
 

azul123

Senior Member
Dec 4, 2004
2,776
0
0
Eastern Bloc
#15
vince123123 said:
Well I tried to renew it for two years and they said "No, we don't have any deals for recontracting" and there were deals for 2 year new subscriber.
It's the same for their Business Broadband as well, their customer care is like non-existence. I have PacNet Business Broadband at home and SingNet 10M plan (which I got an IBM T43 after some top-up), PacNet when I recontracted with them for another 2 years they gave me 3x128M thumbdrive only. :angry:

Come February 2007, I am going to give them the axe and made up my mind about it already.

../azul123
 

jbma

Senior Member
Dec 28, 2003
3,287
0
0
Tampines
#16
Well I tried to renew it for two years and they said "No, we don't have any deals for recontracting" and there were deals for 2 year new subscriber.
Not true. I recontract with them and can choose between Xbox and wireless router.
 

satay16

Senior Member
Jan 14, 2006
3,067
0
0
#17
Well I tried to renew it for two years and they said "No, we don't have any deals for recontracting" and there were deals for 2 year new subscriber.


why so different? they did gave me a router when i renewed it during last year's pc show(or comex? forgot which one).
 

nywreb

New Member
Jun 26, 2004
105
0
0
#18
why so different? they did gave me a router when i renewed it during last year's pc show(or comex? forgot which one).
:)

same here I recontract my pacnet but never get any freebies from them...by march next year my contract will end...so maybe change ISP.....hope there will be an offer on other ISP ..:)
 

azul123

Senior Member
Dec 4, 2004
2,776
0
0
Eastern Bloc
#19
jbma said:
Not true. I recontract with them and can choose between Xbox and wireless router.
Knowing this infuriates me further :angry:

I don't have use for Xbox but my sons could surely use them.

../azul123
 

satay16

Senior Member
Jan 14, 2006
3,067
0
0
#20
Knowing this infuriates me further :angry:

I don't have use for Xbox but my sons could surely use them.

../azul123
maybe you nv renew during the pc show or comex period?
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom