no response from my Maha charger.. :(


Status
Not open for further replies.

ekardo

New Member
May 14, 2002
787
0
0
Visit site
#1
my charger : MH-C401FS

getting kan jeong now..leaving for a long trip this Fri, and today, after charging 4 Sanyo 2300, put in my Sanyo 1850, totally no response from my charger..

dunno what is spoilt liao.. :(

anyone experience this?
Maha charger come with lifetime warranty right?

dunno w3cube got 1for1 exchange or not..
 

plinius

New Member
May 22, 2003
669
0
0
44
Singapore
Visit site
#2
mine kenna the same problem some time back...totally no response...then brought it back to EastGeat....tested on the spot and it worked fine!!!! and it has been working fine since then....#$%*# dunno what happened to it till today..............

hope yours is like mine....good luck..........

ekardo said:
my charger : MH-C401FS

getting kan jeong now..leaving for a long trip this Fri, and today, after charging 4 Sanyo 2300, put in my Sanyo 1850, totally no response from my charger..

dunno what is spoilt liao.. :(

anyone experience this?
Maha charger come with lifetime warranty right?

dunno w3cube got 1for1 exchange or not..
 

ekardo

New Member
May 14, 2002
787
0
0
Visit site
#3
what did they do to make it work?

I was suspecting the adapter..sian..I got mine from w3cube, been calling them since 12noon..but no one pick up the phone..
 

chenwei

New Member
Sep 6, 2002
1,315
0
0
Singapore
#4
mine happened once, but that was because one of the battery already spoilt, once i put in another set of batteries then it start working fine already.
 

ekardo

New Member
May 14, 2002
787
0
0
Visit site
#5
chenwei said:
mine happened once, but that was because one of the battery already spoilt, once i put in another set of batteries then it start working fine already.
I tried putting a lot of other batts..all no response..
also, if you dun put any batt, the LED should light up also right?
 

chenwei

New Member
Sep 6, 2002
1,315
0
0
Singapore
#6
ekardo said:
I tried putting a lot of other batts..all no response..
also, if you dun put any batt, the LED should light up also right?
nvr try on it without battery inside... :sweat: but i guess shdn't light up, maybe try it tonite n let u know.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom