need help with itouch


Status
Not open for further replies.

jeanie

Senior Member
May 19, 2005
4,466
0
0
#1
why is it some links i can access without problems but some the msg "safari cant open the page because it cant find the server" just pop up?

please help!
 

Darren

ClubSNAP Admin
Staff member
Jan 16, 2002
8,606
25
48
Melbourne
#2
why is it some links i can access without problems but some the msg "safari cant open the page because it cant find the server" just pop up?

please help!
Likely the wireless signal is weak and connection between the wireless access point and the iPod touch has dropped.
 

jeanie

Senior Member
May 19, 2005
4,466
0
0
#3
Likely the wireless signal is weak and connection between the wireless access point and the iPod touch has dropped.
strange.
i did a search in apple.com.sg and apparently i'm not the only one with this problem.
i tried out some method posted by the members and it didnt work too.

cant be signal weak.i was standing right beside my router.:dunno::cry:
 

aaron80

Senior Member
Mar 29, 2006
3,209
2
0
North
www.flickr.com
#6
I am using my ipod touch for nearly 3 months liao, never encounter this problem before. Mayb your set is faulty? If still cant work, u might want to bring down to Apple for checkup.
 

jeanie

Senior Member
May 19, 2005
4,466
0
0
#7
I am using my ipod touch for nearly 3 months liao, never encounter this problem before. Mayb your set is faulty? If still cant work, u might want to bring down to Apple for checkup.
:cry:

anyway, i got another query.
i rip my songs at 320k, using AAC.
when i listen to it using ray sam's hornet and sennheiser HD25 headphones, i can hear 'noise'...album i was listening to jim brickman's homecoming where it has lots of piano.

any idea how i could get better sound quality (minus the noise)?
the noise sounds like zzz.zzz.zzz. at the high piano keys.
 

scandisk

Senior Member
Feb 12, 2005
4,618
0
0
Tampines, Singapore
www.facebook.com
#8
:cry:

anyway, i got another query.
i rip my songs at 320k, using AAC.
when i listen to it using ray sam's hornet and sennheiser HD25 headphones, i can hear 'noise'...album i was listening to jim brickman's homecoming where it has lots of piano.

any idea how i could get better sound quality (minus the noise)?
the noise sounds like zzz.zzz.zzz. at the high piano keys.
removing the noise using software like, sony sound forge audio studio, adobe audition perhaps...
 

Koelsch

Senior Member
Jan 5, 2006
1,454
0
0
The Land of the Teddy Bear
#9
:cry:

anyway, i got another query.
i rip my songs at 320k, using AAC.
when i listen to it using ray sam's hornet and sennheiser HD25 headphones, i can hear 'noise'...album i was listening to jim brickman's homecoming where it has lots of piano.

any idea how i could get better sound quality (minus the noise)?
the noise sounds like zzz.zzz.zzz. at the high piano keys.
that proves your RSA hornet is too good already! it's too revealing. that's the poison part of it.
 

Newman

New Member
Mar 2, 2003
943
0
0
TBC
#11
Jeanie, did u try powering off and powering on your router?
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom