how to link image from Clubsnap webspace into the forum


Status
Not open for further replies.

Lee2003

New Member
Nov 28, 2003
118
0
0
41
Paya Lebar
#1
Dear All...

Been searching for the right thread to show me how to insert an image here from my clubsnap webspace as I only get a red cross in a white box all the time when I try to link :dunno: but I have not been able to locate that thread...

Any kind souls care to educate me on linking an image here. Thanks
 

Kei

Moderator
Staff member
Jan 17, 2002
2,080
0
36
#2
Lee2003 said:
Dear All...

Been searching for the right thread to show me how to insert an image here from my clubsnap webspace as I only get a red cross in a white box all the time when I try to link :dunno: but I have not been able to locate that thread...

Any kind souls care to educate me on linking an image here. Thanks


Put the url link to your image inbetween the tag :)
 

Lee2003

New Member
Nov 28, 2003
118
0
0
41
Paya Lebar
#7
Hey guys... I have no idea why I can't get it linked... Any mistake which I could have done..

I used the insert image button and paste the link inbetween like how you good people suggested but it somehow does not work :dunno:
 

Kei

Moderator
Staff member
Jan 17, 2002
2,080
0
36
#8
Lee2003 said:
Hey guys... I have no idea why I can't get it linked... Any mistake which I could have done..

I used the insert image button and paste the link inbetween like how you good people suggested but it somehow does not work :dunno:
You need to have the full path and file name of your image like this

http://lee2003.clubsnap.org/gallery/albums/Israel/IMG_1554e.sized.jpg

and then put this into the img tags like this

 

Lee2003

New Member
Nov 28, 2003
118
0
0
41
Paya Lebar
#11
:dunno: I know this must sound really dumb but somehow how still can't get it to work!!! :sweat:
 

ransoma22

New Member
Mar 31, 2002
1,212
0
0
KTV Lounge Hall
#12
Lee2003 said:
http://lee2003.clubsnap.org/gallery/albums/Israel/IMG_1554e.sized.jpg[\IMG][/QUOTE]


Notice your last closing tag, it WRONG, it slashing the wrong direction
should be

You are somewhere there..go go go
 

Lee2003

New Member
Nov 28, 2003
118
0
0
41
Paya Lebar
#14
Lee2003 said:
Haiiii.... It still does not work...

I used the entire link to my picture and placed it between
but it still just appears as a red cross and box :mad2:
 

Edmund

ClubSNAP Admin
Staff member
Jan 17, 2002
2,346
0
36
44
Singapore
eoslightbox.com
#15
Lee2003 said:
Haiiii.... It still does not work...

I used the entire link to my picture and placed it between
but it still just appears as a red cross and box :mad2:
You have an extra set of "http://" in your link.
 

Lee2003

New Member
Nov 28, 2003
118
0
0
41
Paya Lebar
#19
How come I can only link the picture Kei showed but when I try to retrieve other pictures to link. It does not work.. :sweat:
 

ransoma22

New Member
Mar 31, 2002
1,212
0
0
KTV Lounge Hall
#20
Step: Go to your gallery, right click on the picture you want to post (full frame picture). Then a pop up and click on Properties to get the fully qualified URL. Copy that URL and embedded the tag in between the


Note: The opening tag and closing tag MUST be correctly spelled if not won't work.

1) Your first problem
Make sure your link ending with JPG (right click on your image to get the link)
http://lee2003.clubsnap.org/gallery/Las-Vegas/LV_night1.sized.jpg
and not (don't copy directly the URL from the address bar, sometimes it just a html or someting else)
http://lee2003.clubsnap.org/gallery/Las-Vegas/DSCN2707e
2) 2nd problem
Your pix must begin with
with the URL embedded in between this 2 tags.
Example:


In your last posting, your URL is not working, that why you can't see the picture.


If no picture come out:
1) Check your URL link
2) Check your tagging
3) Server might be down
4) Unexpected problem :p


Cheers!
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom