Help: Problem with CF card?


Status
Not open for further replies.

rafiano

New Member
Jul 19, 2004
412
0
0
#1
While on a photoshoot, and with abt 316 shots left in the CF card, my D70 indicated 'CHA' in the display. Is there something wrong with the card or the D70 firmware? I am using Lexar Professional CF card 80x 1GB.
 

wen81

New Member
Jan 3, 2007
2
0
0
#3
could be a problem with the CF card slot....you may want to bring to NSC for a check...
anyone know how to recover back photos from a SD card ?

--------------------------------------------------------------------------------

Hi, 1st time here asking for help.. I don know what happened to my SD card .When i put into my DG cam it says no card in use. Then i try to load in computer the Removable Disk(Esays disk not formatted...Anyone have any idea to help me recover my photos ? thanks alot
 

plasma

New Member
Nov 22, 2003
262
0
0
Ithaca, NY, USA
Visit site
#5
While on a photoshoot, and with abt 316 shots left in the CF card, my D70 indicated 'CHA' in the display. Is there something wrong with the card or the D70 firmware? I am using Lexar Professional CF card 80x 1GB.

i have also faced this problem with a lexar 80x CF card and D70s. what i did was to switch off and on the camera and it is able to shoot again.
 

ymmij

New Member
Dec 4, 2005
264
0
0
#6
i have used the 1gb lexar 80x cf card on my nikon d70s for more than a year and i have not encountered any such problem. could it be different batches of the card or maybe camera?
 

Adiemus

New Member
May 21, 2004
1,673
1
0
45
Small island....
#7
I have encountered this on my Nikon D70s too. In fact, on my friend's D70s also.

We have both sent the camera to Nikon and they have changed some PCB board pertaining to this problem.

After that, the camera works just fine with the Lexar cards.
 

rafiano

New Member
Jul 19, 2004
412
0
0
#8
oh my goodness...how much would it cost? cos my D70 no longer under warranty..
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom