Google is sorry


Status
Not open for further replies.
#1
I am tired of hearing this for every search that I ask Google to do :angry::angry: -

"We're sorry...

... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now.

We'll restore your access as quickly as possible, so try again soon. In the meantime, if you suspect that your computer or network has been infected, you might want to run a virus checker or spyware remover to make sure that your systems are free of viruses and other spurious software.

If you're continually receiving this error, you may be able to resolve the problem by deleting your Google cookie and revisiting Google. For browser-specific instructions, please consult your browser's online support center.

If your entire network is affected, more information is available in the Google Web Search Help Center.

We apologize for the inconvenience, and hope we'll see you again on Google. "

Does anyone else have the same problem?
 

Dream Merchant

Moderator
Staff member
Jan 11, 2007
9,659
6
38
#2
No.

Where oh where and what have you been searching dear?

Try reinstalling lah. Or re-starting your kom.
 

Dream Merchant

Moderator
Staff member
Jan 11, 2007
9,659
6
38
#4
Have you tried opening a new FF window, and set GG as your homepage?

I find that sometimes, not using the GG box in the tools but with GG as a homepage helps.

Alternatively, you could pack up yor kom and send it to me. No kom no problems. Hahahaha!
 

Dream Merchant

Moderator
Staff member
Jan 11, 2007
9,659
6
38
#6
Yeah, that's one other option. Hahahaha!

CHEERS and have fun working!

I'm back to Zzzzzzzz land.
 

genegoh

Senior Member
Mar 20, 2006
649
0
16
Simei
www.photosbymarbles.com
#7
Your com might be infected with some spyware of sorts that may be intercepting your queries with Google.

I had something like that and it prevented me from surfing popular websites like google, yahoo, facebook, etc.
Had to spend the whole weekend reformatting my primary drive.

I think a system scan and cleanup might do the trick. Try Spybot and Ad-aware.
 

#8
Your com might be infected with some spyware of sorts that may be intercepting your queries with Google.

I had something like that and it prevented me from surfing popular websites like google, yahoo, facebook, etc.
Had to spend the whole weekend reformatting my primary drive.

I think a system scan and cleanup might do the trick. Try Spybot and Ad-aware.
Have both of them running 24x7. So a spyware is pretty difficult to be the case. :(
 

shojibake

New Member
Dec 7, 2004
387
0
0
#9
It's probably because of firefox. Do you restore your sessions frequently and keep your tabs on google searches and pages? That might look like an automated request.
 

CYRN

Senior Member
Nov 14, 2002
4,575
0
36
photoevangel.com
#12
Had the same prob. Are you using SH MOL?

Suspect that your assigned IP could be blacklisted.:think:
 

V

vince123123

Guest
#13
I have the same problem too :)
 

ninelives

Senior Member
Jan 16, 2002
3,248
3
38
BB
ninelives.clubsnap.org
#14
I am tired of hearing this for every search that I ask Google to do :angry::angry: -

"We're sorry...

... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now.

We'll restore your access as quickly as possible, so try again soon. In the meantime, if you suspect that your computer or network has been infected, you might want to run a virus checker or spyware remover to make sure that your systems are free of viruses and other spurious software.

If you're continually receiving this error, you may be able to resolve the problem by deleting your Google cookie and revisiting Google. For browser-specific instructions, please consult your browser's online support center.

If your entire network is affected, more information is available in the Google Web Search Help Center.

We apologize for the inconvenience, and hope we'll see you again on Google. "

Does anyone else have the same problem?

disbale your proxy.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom