Err 01


Status
Not open for further replies.

htthach

New Member
Feb 26, 2006
1,070
0
0
dover
#1
Hi guys,
I want to use my NIKON 600mm ais lens with CANON eos body.
I bought an adapter with af confirm chip.
It works fine and the af confirm beep is triggered.
(well, the exif become 50mm f/1.4, previously i used the non-chip adapter, the exif is 00mm f/0)

Today i bought a canon 1.4x II. It works well with my canon 200mm.
But when i try to mount the 1.4x on the 600mm (with adapter) and mount the camera on.
When i shoot, i got this error: Err 01 !! I tried to dismount and mount again. Still Err 01 !!
The af comfirm also not working.

Any body know how to over come this ? :sweatsm:
i bought the extender just for this nikon lens :cry:
 

#2
Hi guys,
I want to use my NIKON 600mm ais lens with CANON eos body.
I bought an adapter with af confirm chip.
It works fine and the af confirm beep is triggered.
(well, the exif become 50mm f/1.4, previously i used the non-chip adapter, the exif is 00mm f/0)

Today i bought a canon 1.4x II. It works well with my canon 200mm.
But when i try to mount the 1.4x on the 600mm (with adapter) and mount the camera on.
When i shoot, i got this error: Err 01 !! I tried to dismount and mount again. Still Err 01 !!
The af comfirm also not working.

Any body know how to over come this ? :sweatsm:
i bought the extender just for this nikon lens :cry:
It just won't work in this setup. :dunno: :embrass:

Try it with the nikon T1x adapter then mount your nikon to canon adapter with the canon body.

YMMV
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom