CS4 bug?


Status
Not open for further replies.

daftone

New Member
Nov 1, 2008
96
0
0
#1
I need to check if anyone is experiencing the same problem as I have. Whenever I run my action to add a border frame to my pictures, my frames tend to be off by bit. This is what I did:

Image size 600x400px
Copy all
Canvas size 630x430px
Paste
Stroke 1px
Flatten image

I find the the pasted image tends to be off by a few pixels and thus the black line framing the picture would end up cutting the image. I would appreciate it if anyone can share some clues on why this is happening. Thank you.
 

mojopy

New Member
Jul 18, 2006
344
0
0
32
bEdOk NoRtH
#2
i've experienced it before.
it happens when the picture fits the window exactly.
so you need to zoom out a bit to run your action so that the pasted copy will fit nicely
 

daftone

New Member
Nov 1, 2008
96
0
0
#3
Thank you.

It didnt happen with my CS2. Any idea on how to correct it as I use the actions to batch process my pictures, it would be a chore to adjust everyone of them.
 

mojopy

New Member
Jul 18, 2006
344
0
0
32
bEdOk NoRtH
#4
Thank you.

It didnt happen with my CS2. Any idea on how to correct it as I use the actions to batch process my pictures, it would be a chore to adjust everyone of them.
what i did is to work in full screen mode. (press F once)
as long as your picture doesn't spill out of the working area, it should be fine
 

TMC

Senior Member
Sep 4, 2004
6,321
0
0
Beyond Space-Time Continuum
#5
My CS4 does the same thing. if I do not view the image at 100%, the framing would be all over the place. Would be nice if adobe could do something about it. It is really frustrating.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom