Color Tone lost when uploaded to web


Status
Not open for further replies.

tdubs

New Member
Jun 6, 2006
363
0
0
Vancouver, BC
www.fotop.net
#1
Hi,

I am sure this problem has been asked so many times before but I just couldn't find previous thread.

When I save the picture in photoshop, and open the picture using Preview, the colors are same as in photoshop. but when uploaded to web, the color are more dull.

I tried using save-for-web but no difference, still loose the color when upload.

Anyone care to point me in the way of solving this problem?

When I view the site in Safari is fine thou, in firefox is no good.


Any help is really appreciated. Thanks in Advance.
 

Autumnite

Senior Member
Oct 16, 2005
643
0
16
#3
check if the color space u use in photoshop is the same as web's color space which is sRGB (if i remember correctly)

to check or set in photoshop go to Edit > Colour Settings
 

tdubs

New Member
Jun 6, 2006
363
0
0
Vancouver, BC
www.fotop.net
#4
check if the color space u use in photoshop is the same as web's color space which is sRGB (if i remember correctly)

to check or set in photoshop go to Edit > Colour Settings
ya.. i am using sRGB in my photoshop color space.. but still the same thing..

even using save for web and convert to sRGB, firefox output is the same
 

tdubs

New Member
Jun 6, 2006
363
0
0
Vancouver, BC
www.fotop.net
#5
weird.. firefox for windows is fine (a bit underexpose thou),
firefox for mac is not... so much trouble with the browsers:confused:
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom