@#%@#$!$ CF card not formatted


Status
Not open for further replies.

denizenx

Senior Member
Feb 1, 2002
4,058
0
0
41
L2TPYSG
Visit site
#1
got this after I inserted my card into reader..
now even the cam says the same...
any way to restore? wah lau @$%@%@#%@#$13 :( :confused:
 

finkster

Senior Member
Feb 12, 2003
665
0
16
SG
Visit site
#2
I suppose you've already tried formatting in-camera and also by the pc via the card reader? Which camera, cf and card reader are u using?
 

denizenx

Senior Member
Feb 1, 2002
4,058
0
0
41
L2TPYSG
Visit site
#3
finkster said:
I suppose you've already tried formatting in-camera and also by the pc via the card reader? Which camera, cf and card reader are u using?
no choice but to format to see if card is ok lor...
using a 1Ds on sandisk 512 Ultra II and an old imation 5-in-1
 

denizenx

Senior Member
Feb 1, 2002
4,058
0
0
41
L2TPYSG
Visit site
#4
the card was ok from last pic...
until come back, take from cam, put in card 1 (samsung 64 -- OK) card 2 (sandisk DIED) cached write prob? but I turn write caching to off for media...
 

finkster

Senior Member
Feb 12, 2003
665
0
16
SG
Visit site
#5
I'm kinda wary of high speed cards paired with older or slower card readers. Experienced once before where the data transfer hanged midway. Fortunately the images were intact after powering down the pc and trying again.

Normally slow cards dun have the problem. The higher the speed the higher the risk i guess... with USB 2.0 and Firewire around these days. Some cards/card readers just can't take it.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom