anyone having problem uploading photo to CS Gallery?


Status
Not open for further replies.

denniskee

Senior Member
Oct 26, 2003
5,468
2
0
bukit batok
Visit site
#1
i am having problem uploading photos into cs gallery ever since the gallery is up and running from the recent cs server down problem. it keep showing

Processing Upload... Please Wait!

is it just me (meaning something wrong with my computer) or everyone facing this problem?

btw, i posted this in "feedback" liao.
 

Last edited:

Tupi Guy

Senior Member
Jan 6, 2003
2,133
0
0
#2
i am having problem uploading photos into cs gallery ever since the gallery is up and running from the recent cs server down problem. it keep showing

Processing Upload... Please Wait!

is it just me (meaning something wrong with my computer) or everyone facing this problem?

btw, i posted this in "feedback" liao.
which gallery?
 

pokiemon

Senior Member
Mar 5, 2005
2,039
0
0
#4
no problem. i just uploaded 1,245 photos.
 

denniskee

Senior Member
Oct 26, 2003
5,468
2
0
bukit batok
Visit site
#6
i still cant upload photos, any suggestions as to what is / are the possible cause?

after a long wait of Processing Upload... Please Wait!, it shows this :

Connection Interrupted

The connection to the server was reset while the page was loading.

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.
 

Last edited:

denniskee

Senior Member
Oct 26, 2003
5,468
2
0
bukit batok
Visit site
#8
thanks chngpe01.

i am not good with computer, can anyone pls advice what is the possible cause on my desktop and the remedy?

thanks many many.
 

Status
Not open for further replies.
Top Bottom