Results 1 to 8 of 8

Thread: Digi cabi is working or not ?

  1. #1

    Default Digi cabi is working or not ?

    My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.

  2. #2

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    not working
    7D . 10-22 . 17-55 . 50 1.8 . 18-200 . 70-200 2.8 II . EX580 II
    潜水高尔夫球手 Sunchaser

  3. #3

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    Quote Originally Posted by anumeha View Post
    My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.
    Yah cfm not working you need to bring to yck to change the humidifier unit
    Alpha and Omega

  4. #4
    Member enzeru21's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    upper thomson
    Posts
    1,493

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    the red light should be on to show the power...

    the green light should be constant not blinking...

    maybe you can try power down and then up again.. if not then just unscrew the humidifier portion and bring it to the service center...

    under warranty then no problem..
    enzeru21 Canon 500D |Tamron17-50mm f/2.8| Sigma30mm f/1.4 | 580EX II
    mylightedreams

  5. #5
    Deregistered
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    7,061

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    Quote Originally Posted by anumeha View Post
    My digi cab has two lights one red and the other one is green but right now none of them is blinking or any thing .The rh is whatever the present one like 75 to 80 % .so rally not sure that is it working or brain dead ? It is digi cabi AD 060.
    Did you remember to turn on the switch at the power point in the 1st place?

  6. #6
    Member Aaronlim81's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Singapore, Bukit Panjang
    Posts
    417

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    Erm I think I facing the same problem. After my wife plug at the power plug and when I plug back switch on power, neither the green nor red indicator light up. Damn lousy. Mine only 1 month plus so fast encounter this problem already f*^%# up. Should had buy Aipo instead.
    EOS 7D-Canon 100-400 F4.5-5.6L IS/ Sigma 18-200mm F3.5 OS/ EF50mm f1.8/ Speedlite 580EX2

  7. #7
    Moderator diver-hloc's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Somewhere North
    Posts
    5,201

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    Quote Originally Posted by Aaronlim81 View Post
    Erm I think I facing the same problem. After my wife plug at the power plug and when I plug back switch on power, neither the green nor red indicator light up. Damn lousy. Mine only 1 month plus so fast encounter this problem already f*^%# up. Should had buy Aipo instead.


    Used mine for well over 2 years.... no problem.

    Scuba & Father... For Life

  8. #8
    Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    1,113

    Default Re: Digi cabi is working or not ?

    Over a year, only problem I had was some battery problem once.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •