Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 29 of 29

Thread: Settings for fireworks

  1. #21

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by iAltair View Post


    is it will end up like this?

    Edit: Sorry, i don't know how to resize the picture.
    Yes. If you are using BULB, a remote is a must. You can get one at $22.
    Last edited by Jeremy1; 8th August 2010 at 07:45 AM.

  2. #22
    Member iAltair's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    213

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by Jeremy1 View Post
    Yes. If you are using BULB, a remote is a must. You can get one at $22.
    i'm using A230L.

    Where to get the remote?

    I am able to find the remote for A900 but not A230L.

    Many thanks.

  3. #23
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Clementi
    Posts
    351

    Default Re: Settings for fireworks

    you can get it from mass sales. but it would be too late now. unless you wanna catch the 14Aug fireworks.

  4. #24
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Clementi
    Posts
    351

    Default Re: Settings for fireworks

    its on mass sales. but it would be too late by now?

  5. #25
    Member iAltair's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    213

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by alphabeta93 View Post
    its on mass sales. but it would be too late by now?
    nvm. I was just asking.

  6. #26

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by iAltair View Post
    i'm using A230L.

    Where to get the remote?

    I am able to find the remote for A900 but not A230L.

    Many thanks.
    U can tried this :

    http://www.sgcamerastore.com/Remotes...1/prod_31.html

    Stated that it for Sony Axxx/Minolta 5D/7D. Can call 93531915 to confirm ?

    If you wished to get a shorter length, can tried below :

    http://www.shuttercentral.com/blog/2...ed-remote.html
    Last edited by Jeremy1; 9th August 2010 at 09:43 AM.

  7. #27
    Member iAltair's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    213

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by Jeremy1 View Post
    U can tried this :

    http://www.sgcamerastore.com/Remotes...1/prod_31.html

    Stated that it for Sony Axxx/Minolta 5D/7D. Can call 93531915 to confirm ?

    If you wished to get a shorter length, can tried below :

    http://www.shuttercentral.com/blog/2...ed-remote.html
    cool where can i get this from singapore retails outlets?

    any?

  8. #28
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    A place I call home
    Posts
    71

    Default Re: Settings for fireworks

    i wanted to use Bulb mode..
    but how do i know how long is too long...

    how to know of the pic is underexpose or overexpose...

    abit too late to ask but knowledge never end.. hehehe

  9. #29

    Default Re: Settings for fireworks

    Quote Originally Posted by iAltair View Post
    cool where can i get this from singapore retails outlets?

    any?
    I think it's cheaper getting in Mass Sales here than retailer. U can always go to that Mass Sales column to check up.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •