Results 1 to 13 of 13

Thread: Does anyone else use Starhub here?

  1. #1
    Senior Member wildcat's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bedok
    Posts
    3,268

    Default Does anyone else use Starhub here?

    And encountered like, super lag, over the past two-three days? It's across the board, local and overseas sites, and even Starhub's own webpage, morning and evening (even in the middle of night 2am) so I'm trying to pin it down to either my block area, or it's a Starhub wide issue.

  2. #2
    Member Linnl71's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    East area
    Posts
    388

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    Mmm.. I am a starhub subscriber as well.

    Sometimes my ping always randomly timed out quite often. Not those regular timed out but those err... more lasting timed out..

    I hope you get what I mean >_>

  3. #3

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    i am. not problems with heavy downloading.

  4. #4
    Senior Member wildcat's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bedok
    Posts
    3,268

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    Yeah, figured it was probably more my block. Surviving now coz I stuck my mobile device and using that (faster ) in the meantime while they figure out what's the problem. Imagine their own utilities.starhub.com not downloading or page not loading (intermittently) when I was asked to test by them

    Thanks for the replies.

  5. #5

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    have u asked starhub to do a soft reset ?

  6. #6
    Senior Member wildcat's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bedok
    Posts
    3,268

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    Quote Originally Posted by zero o View Post
    have u asked starhub to do a soft reset ?
    No idea but both technical assistance who helped me didn't. I was asked to switch off and on my modem, etc. which didn't really help because I always off it when I leave my home in the morning anyway. However I did forget that it has been (permanently) connected to a router and had to re-connect that direct to the comp. It didn't help either.

    utilities.starhub.com is intermittent also. Two out of three attempts will stop halfway.

  7. #7

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    Quote Originally Posted by wildcat View Post
    No idea but both technical assistance who helped me didn't. I was asked to switch off and on my modem, etc. which didn't really help because I always off it when I leave my home in the morning anyway. However I did forget that it has been (permanently) connected to a router and had to re-connect that direct to the comp. It didn't help either.

    utilities.starhub.com is intermittent also. Two out of three attempts will stop halfway.


    Call 1633 etc etc .. then ask them to do a soft reset on their side. This resets their side.

  8. #8
    Senior Member wildcat's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bedok
    Posts
    3,268

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    No idea why, but the problem has resolved itself last night already. Was planning to call them if last night still got problem...

    Back to normal acceptable speed
    (I still miss the days of trial when we were transferring at insane speeds, especially upload )

  9. #9

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    hmmmm, then should i change to ST after i moved house ???

    switch to ST hp and tv...

    become good friend with ST...

    Stress Man @ work... :bigeyes:

  10. #10

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    Quote Originally Posted by wildcat View Post
    And encountered like, super lag, over the past two-three days? It's across the board, local and overseas sites, and even Starhub's own webpage, morning and evening (even in the middle of night 2am) so I'm trying to pin it down to either my block area, or it's a Starhub wide issue.
    both ST and SH the same. there was a thread on this not so long ago.
    Objection !!!

  11. #11
    Senior Member NovJoe's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ~Sunny Little Island~
    Posts
    5,651

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    I do encounter intermittent issues with my SH line last 2 weeks but was better now. ST has its own set of issues as well. My office is under ST biz line 2mbps and sometimes it loads like a 56kbps...

  12. #12

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    sometimes i get lag using singtel broadband as well.

  13. #13
    Senior Member wildcat's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bedok
    Posts
    3,268

    Default Re: Does anyone else use Starhub here?

    An update since Starhub called me up yesterday, apparently to explain how their technician found "noise" along my line and has fixed that on Friday (and it was fixed because night time I found my connection normal again). He said to call them again if such things happen.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •