Results 1 to 3 of 3

Thread: NX2 not working

  1. #1

    Default NX2 not working

    anyone else having problem? i can't export/save my images anymore

    some related thread here
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=35018428

    tried reinstall, cleared my cache, cleaned my register... still no luck

    also tried LR3 beta, but can't achieve the effect i wanted.

    anyone having same problem or any help?

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    East
    Posts
    293

    Default Re: NX2 not working

    Quote Originally Posted by parameters View Post
    anyone else having problem? i can't export/save my images anymore

    some related thread here
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=35018428

    tried reinstall, cleared my cache, cleaned my register... still no luck

    also tried LR3 beta, but can't achieve the effect i wanted.

    anyone having same problem or any help?
    I have never come across this problem. Any way to restore your registry to the last workable backup ? Check whether the saving folder location has been changed to somewhere else you are not aware ?

  3. #3
    Senior Member ovaltinemilo's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sin jia Po lah
    Posts
    2,820

    Default Re: NX2 not working

    I experienced once before..but there was an error msg after it takes time to load...so when u click ok, NX2 closes again...I uninstalled and reinstalled the problem and things are fine so far...
    ...:::..::.Nikon.::.:::..
    RGB Metering & Focusing.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •