Results 1 to 11 of 11

Thread: problem with my cs4

  1. #1
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default problem with my cs4

    H guys,

    i have alil problem with my photoshop cs4, hope someone can shed some light on it.



    this is the image of the problem.

    SIT REP.

    -> all images open with my cs4 turns out like that. i only open jpeg

    -> same and any images openned with lightroom, bridge, windows viewer etc all are working fine. only the photoshop aint working

    -> i have reinstalled it 2 times, one from my own cs4 master collection, one i dl from adobe website and inputting my own cdkey

    -> im running it on a acer laptop with recently upgraded to windows7. previously works fine on my vista.

    -> not sure if its windows7 fault but i have forwarded the image to my friend whom is using win7 and his cs4 is the one downloaded from adobe website, his turns out ok.

    -> my graphics card is ati radeon 2400 xt, not sure if its related but previously works fine.

    -> my win7 is original, done by my school for free.

    has anyone encounter something like this before and any solutions ???

  2. #2

    Default Re: problem with my cs4

    Sometimes its the graphic card driver issue.

    Always update the latest version compatible w/ your OS from the graphic card manufacturer

  3. #3
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default Re: problem with my cs4

    i did that too..got the latest driver i can find for my graphic card

  4. #4

    Default Re: problem with my cs4

    do u hv 2 different ver PS ?
    like cs3 & cs4 on e same machine?

  5. #5
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default Re: problem with my cs4

    nope..only cs4

  6. #6

    Default Re: problem with my cs4

    Maybe your graphic card is dieing.

  7. #7
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default Re: problem with my cs4

    awww man...my laptop is indeed old..my dad used it for close to 2 years..and i took over last in 2009 for poly till now..
    doubt i would get a macbook if it really is dieing

    and also, from bro redmonsoon advice, have tried resetting the preferences but still not working
    Last edited by kkenji; 19th March 2010 at 10:52 PM.
    Kenji

  8. #8
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default Re: problem with my cs4

    anyone ?
    Kenji

  9. #9
    Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    East
    Posts
    293

    Default Re: problem with my cs4

    I doubt this is the hardware problem if the PC previously worked for Vista ?
    If you have the Registry Cleaner program (i.e "Registryfix" is one of them) , you may want to scan the registry for corruption due to some installation problems.
    Be very careful when you mess around with registry, make sure you create a restore point first before the scanning just in case you want to get back to the initial state.
    Ask around your friends, they may know

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Jurong West St65
    Posts
    2,578

    Default Re: problem with my cs4

    yes.

    Solved it. See my reply in this thread.

    http://www.clubsnap.com/forums/showt...=577320&page=2
    D810-Tamron 90mm f2.8 Macro |Raynox DCR-250
    David

  11. #11
    Member kkenji's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    singapore...yio chu kang
    Posts
    525

    Default Re: problem with my cs4

    HEY, it works..thanks much bro..appreciate it lots !!
    Kenji

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •