Results 1 to 8 of 8

Thread: What happened to my Adobe Bridge?

  1. #1
    Senior Member limwhow's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Life revolves arOnd East Coast
    Posts
    7,049

    Default What happened to my Adobe Bridge?

    Hello, everyone.
    I am using the Adobe Bridge that comes together with Photoshop CS4.
    I used to be able to see a sort of symbols at the upper right hand corner of my photos after I have done some editing (Crop, Contrast, Saturation etc. etc.) in Camera Raw (as shown in the positions indicated by the arrows), to show that these photos have been edited.


    But recently I have suddenly lost these symbols and I can't see them any more, even on photos that I have edited.
    I am not sure what I have done to my Adobe Bridge.

    Can anyone of you please help me?
    Thank you so much.

  2. #2

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    have you tried rebuilding your cache?

  3. #3
    Senior Member limwhow's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Life revolves arOnd East Coast
    Posts
    7,049

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    Quote Originally Posted by yrh0413 View Post
    have you tried rebuilding your cache?
    Hello, yrh0413!
    Thanks for replying to me on the thread.
    Hmm... I have never done that before.
    Does it help sort of, reset the whole thing so that the status re-appear?
    I am going to check on this right away.

  4. #4
    Senior Member limwhow's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Life revolves arOnd East Coast
    Posts
    7,049

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    yrh0413, hey I think it worked.
    I rebuilt my cache for the various folders and I am seeing the symbols and the selections coming back.
    Thanks!

    I have another problem.
    In Adobe Bridge, since beginning till now I have not been able to activate my 'Full Screen Preview' by pressing Space bar.
    In fact, I have not even been able to use the Full Screen Preview at all.
    It just doesn't seem to work.
    Have you any such issues with the FSP for your Bridge?

  5. #5

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    I never use full screen preview on my Bridge, but I have just give it a try and it works with the spacebar shortcut.

  6. #6
    Senior Member limwhow's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Life revolves arOnd East Coast
    Posts
    7,049

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    Quote Originally Posted by yrh0413 View Post
    I never use full screen preview on my Bridge, but I have just give it a try and it works with the spacebar shortcut.
    Hmmm... must be my Adobe Bridge siao liao lah...
    Yes, I hardly use it, most of the time I would either view it in the Workspace or Command-B to scroll through them.
    But I thought the option of a full screen preview would be luxurious.
    Thanks, yrh0413.
    I would ask for your patience if I come across any more problems which I need you to help me with.
    Thank you in advance!

  7. #7

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    Quote Originally Posted by limwhow View Post
    Hmmm... must be my Adobe Bridge siao liao lah...
    Yes, I hardly use it, most of the time I would either view it in the Workspace or Command-B to scroll through them.
    But I thought the option of a full screen preview would be luxurious.
    Thanks, yrh0413.
    I would ask for your patience if I come across any more problems which I need you to help me with.
    Thank you in advance!
    i tried the full screen preview but the resolution seems rather low. I did not rebuilt my preview cache as it gonna take days to do that on my collection.

    To me I only use Bridge to import my photos from my card, batch rename and that's it.

  8. #8
    Senior Member limwhow's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Life revolves arOnd East Coast
    Posts
    7,049

    Default Re: What happened to my Adobe Bridge?

    Quote Originally Posted by yrh0413 View Post
    i tried the full screen preview but the resolution seems rather low. I did not rebuilt my preview cache as it gonna take days to do that on my collection.

    To me I only use Bridge to import my photos from my card, batch rename and that's it.
    OK, my friend.
    I will take note of that. I guess maybe not much of a point for me to use Full Screen Preview too lah.
    I will just keep to what I have been using.
    But still, thanks again for your help!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •