Page 13 of 16 FirstFirst ... 381112131415 ... LastLast
Results 241 to 260 of 313

Thread: Windows 7

  1. #241
    Senior Member giantcanopy's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    SG
    Posts
    6,232

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by Yoh View Post
    By right, it is done that way. Microsoft only allows activation of OEM copy on 1 system. Having said that, when you upgrade certain components such as motherboard etc, it will be considered as another new system.

    Nothing's too difficult to use their friendly activation hotline.
    Hi Yoh

    Just wondering if you have tried to ghost ur OEM copy before and with same hardware specifications will u encounter activation problems ?

  2. #242
    Moderator nightwolf75's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    really MORE diaper changes
    Posts
    17,836
    Blog Entries
    1

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by Yoh View Post
    You're welcome.

    Activation's easy though.
    hope so...

    i think i will just heck it and get the OEM version, and figure out how to cajole microsoft later when i do change systems again.
    If Life worked on auto mode then manual mode for photography would have never existed. ― Deeksha Mittal

  3. #243
    Member/Tangshooter StrifeYun's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Rivervale Drive
    Posts
    2,215

    Default Re: Window 7

    Quote Originally Posted by phoakm View Post
    You are the master of all OS in window and Mac world.

    Bro, my mobile rack is installed, the 500 gig is ready. Next week chiong Window 7. See my Core i7 fly.

    If everything stable. Will upgrade my default system with SLI and additional 6 gig more rams. Ready for Diablo!!
    :O the KEY word !!! ... DIABLO !!
    Canon EOS "Luxury"
    [flickr]

  4. #244

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by giantcanopy View Post
    Hi Yoh

    Just wondering if you have tried to ghost ur OEM copy before and with same hardware specifications will u encounter activation problems ?
    Didn't bother to ghost it.
    P e r s p e c t i v e

  5. #245

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by nightwolf75 View Post
    hope so...

    i think i will just heck it and get the OEM version, and figure out how to cajole microsoft later when i do change systems again.
    Yeah.
    P e r s p e c t i v e

  6. #246
    Senior Member phoakm's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    7,387

    Default Re: Window 7

    Quote Originally Posted by StrifeYun View Post


    :O the KEY word !!! ... DIABLO !!
    I AM BORNFIRE!
    My Flickr/TFCD Service

  7. #247
    Senior Member Big Kahuna's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    2,126

    Default Re: Windows 7

    Spend sometimes and pop in the Win7 64bit trial this afternoon...and boy of boy...I have to retract back my word earlier....out of the moon....my system flies....I am shock that it behaves so much different from the 32-bit variant....running on the same hardware...I can see it even surpasses WinXP in term of speed....Software installation, IE....Picasa...hanyi pinyin input, MSpaint etc are so eager.....pending my keyboard typing speed....dman it....no need to upgrade hardware....you can see instant boost of speed....I will have very interesting next few weeks to test it out with my existings softwares and games.....I am sold....if nothing much goes wrong....I will be converted Don't believe my words...you have to try it out your self




  8. #248

    Default Re: Windows 7

    Must get.
    P e r s p e c t i v e

  9. #249

    Default Re: Windows 7

    Waiting for cloud computing!
    Running for conservation and ACRES. Donate at http://www.acres.org.sg/donate.html

  10. #250

    Default Re: Windows 7

    I've installed 32 bit. How to convert it to 64 bit?

  11. #251

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by weekh View Post
    I've installed 32 bit. How to convert it to 64 bit?
    you gonna reinstall

  12. #252
    Senior Member phoakm's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    7,387

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by weekh View Post
    I've installed 32 bit. How to convert it to 64 bit?
    Just get the product key for 64bit and change the product key in the system page in the Control Panel.

    You need to purchase the 64bit OS first, no installation needed.
    I AM BORNFIRE!
    My Flickr/TFCD Service

  13. #253

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by phoakm View Post
    Just get the product key for 64bit and change the product key in the system page in the Control Panel.

    You need to purchase the 64bit OS first, no installation needed.
    no need reinstalling, will give it a try when I get to office

  14. #254

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by phoakm View Post
    Just get the product key for 64bit and change the product key in the system page in the Control Panel.

    You need to purchase the 64bit OS first, no installation needed.
    Re-installation is required. 32bit and 64bit OS are different.

    And for the key, a original key will work for both 32 bit and 64bit version. The only question is where to obtain the 64bit OS disc.
    P e r s p e c t i v e

  15. #255
    Senior Member phoakm's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    7,387

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by Yoh View Post
    Re-installation is required. 32bit and 64bit OS are different.

    And for the key, a original key will work for both 32 bit and 64bit version. The only question is where to obtain the 64bit OS disc.
    I see I see. Thanks for the clarification.
    I AM BORNFIRE!
    My Flickr/TFCD Service

  16. #256

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by phoakm View Post
    I see I see. Thanks for the clarification.
    You're welcome.
    P e r s p e c t i v e

  17. #257

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by Yoh View Post
    Re-installation is required. 32bit and 64bit OS are different.

    And for the key, a original key will work for both 32 bit and 64bit version. The only question is where to obtain the 64bit OS disc.

    My Windows 7 comes with 2 discs, 1 for 32 bit and the other 64 bit.
    My previous Vista is 32 bit so the instruction recommends installing using the 32 bit disc.
    So now, do I insert the 64 bit to install all over again, but from the 32 bit Windows 7?

  18. #258

    Default Re: Windows 7

    Yeah 64 bit Windows 7 is good!!! Better multi-tasking too. Way much stable with 32 bit. My 32 bit Windows has some graphics issues.

    Running photoshop 64 bit with Windows 7 64 bit is great!!! Fast Rendering provided your graphic card is powerful also.

    Hopefully Canon can come up with a 64 bit Digital Photo Professional otherwise converting the 5D Mark II RAW Photos is a pain!

  19. #259

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by Big Kahuna View Post
    Spend sometimes and pop in the Win7 64bit trial this afternoon...and boy of boy...I have to retract back my word earlier....out of the moon....my system flies....I am shock that it behaves so much different from the 32-bit variant....running on the same hardware...I can see it even surpasses WinXP in term of speed....Software installation, IE....Picasa...hanyi pinyin input, MSpaint etc are so eager.....pending my keyboard typing speed....dman it....no need to upgrade hardware....you can see instant boost of speed....I will have very interesting next few weeks to test it out with my existings softwares and games.....I am sold....if nothing much goes wrong....I will be converted Don't believe my words...you have to try it out your self



    really that good huh?
    Where can we buy good deal?
    It is the camera, not the photographer.
    my flickr - adamloh.com

  20. #260

    Default Re: Windows 7

    Quote Originally Posted by weekh View Post
    My Windows 7 comes with 2 discs, 1 for 32 bit and the other 64 bit.
    My previous Vista is 32 bit so the instruction recommends installing using the 32 bit disc.
    So now, do I insert the 64 bit to install all over again, but from the 32 bit Windows 7?
    You need to do a clean install as it won't upgrade from Vista 32bit to Win7 64bit.

Page 13 of 16 FirstFirst ... 381112131415 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •