Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with Lightroom 2.4 and d5000

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sembawang
    Posts
    505

    Default Help with Lightroom 2.4 and d5000

    Hey guys, i've been shooting raw on my d5000 and installed lightroom 2.4, but there seems to be no image appearing after all the importing and stuff. the photo information still appears, just that the images does not appear.

    Help?

    PS, adobe bridge works fine, but lightroom dosent......

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    West
    Posts
    2,792

    Default Re: Help with Lightroom 2.4 and d5000

    Quote Originally Posted by agentxq49 View Post
    Hey guys, i've been shooting raw on my d5000 and installed lightroom 2.4, but there seems to be no image appearing after all the importing and stuff. the photo information still appears, just that the images does not appear.

    Help?

    PS, adobe bridge works fine, but lightroom dosent......

    Check that you have Camera Raw 5.4 under "About ... ".

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sembawang
    Posts
    505

    Default Re: Help with Lightroom 2.4 and d5000

    Ok, i've found out whats wrong. Its just my display profiles under 'color management' in control panel. I just deleted everything that had something to do with display since it was damaged or something

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •