Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Sian: USB function in my S10 spoilt

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Unhappy Sian: USB function in my S10 spoilt

    my canon S10.... turned the knob to the USB download funciton.... the indicator window didn't even show the 'PC' lettering..... now cannot download to computer directly already... have to use the CF reader

  2. #2
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default Re: Sian: USB function in my S10 spoilt

    Originally posted by Mankul
    my canon S10.... turned the knob to the USB download funciton.... the indicator window didn't even show the 'PC' lettering..... now cannot download to computer directly already... have to use the CF reader
    ...what time is it?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default Re: Re: Sian: USB function in my S10 spoilt

    Originally posted by AdamGoi


    ...what time is it?

    huh? was spoilt at the time of post....
    why?

  4. #4

    Default

    it's TIGER time....

    Mankul, adam means it's time to get a new DC....

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Bukit Batok West Avenue 2
    Posts
    1,734

    Default

    It's Buy Buy Time
    Buy Buy Buy~

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default

    siao lah you all
    I just bought this 2nd digicam for less then a month.....

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default

    Originally posted by Tweek
    it's TIGER time....

    Mankul, adam means it's time to get a new DC....
    :P

    $$$$$$$$$$

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    1,292

    Default Re: Sian: USB function in my S10 spoilt

    Originally posted by Mankul
    my canon S10.... turned the knob to the USB download funciton.... the indicator window didn't even show the 'PC' lettering..... now cannot download to computer directly already... have to use the CF reader
    I understand how you feel. 3 alternatives you can have:

    1. Ignore this and use your CF reader
    2. Bring to Canon service center and make a lot of noise, thus having a chance that they will repair it for free
    3. Great excuse to buy another better camera or in other words, ... what time is it?

    Your camera still able to take wonderful pictures, I presume.

  9. #9
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by Tweek
    it's TIGER time....

    Mankul, adam means it's time to get a new DC....
    Full marks for Tweek!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    3,644

    Default

    Pull off the usb cable and then replug it, hope it will solve the problem. Sometimes I also got the problem under winxp.

  11. #11

    Default

    Originally posted by AdamGoi


    Full marks for Tweek!
    yay! I got full marks from teacher!! Never before in my life....

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    1,292

    Default

    Originally posted by Tweek


    yay! I got full marks from teacher!! Never before in my life....

  13. #13
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by Tweek


    yay! I got full marks from teacher!! Never before in my life....
    ...and 5 star stickers!

    Anyway try Goondu's tips, they may help to solve your problem!

  14. #14
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default Re: Re: Sian: USB function in my S10 spoilt

    Originally posted by Goondu


    2. Bring to Canon service center and make a lot of noise, thus having a chance that they will repair it for free

    Your camera still able to take wonderful pictures, I presume.
    one problem... no receipt cos I bought 2nd hand...... 2nd problem... the model is 2 yrs already right....


    yeah taking pics still okay...

  15. #15
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default

    Originally posted by tomshen
    Pull off the usb cable and then replug it, hope it will solve the problem. Sometimes I also got the problem under winxp.

    its not the computer....

    cos the indicator on the digicam itself will show 'PC' when I turn the know to USB mode.... it will indicate even though there is no cable plugged to it

  16. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    1,292

    Default Re: Re: Re: Sian: USB function in my S10 spoilt

    Originally posted by Mankul


    one problem... no receipt cos I bought 2nd hand...... 2nd problem... the model is 2 yrs already right....


    yeah taking pics still okay...
    OIC, why not try out at the Canon service center and try to sweet talk to them, says that Canon is the best (no flaming please), in the hope that they will repair free of charge? If they insist to charge you, ask them for an estimate of the charges.

    If too expensive, don't repair. If not, why not take this opportunity to bundle the servicing in for your camera?

  17. #17
    Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Braddell
    Posts
    267

    Default

    maybe should check cable also.....sometimes it is the cable fault.

    Narrow down the faults one by one.

    Check Comp usb PORT FIRST....Then cable.....then finally DC.

  18. #18
    Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Braddell
    Posts
    267

    Default

    And if still got problem, lastly check.........pocket.

  19. #19
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default

    Originally posted by kaipium
    maybe should check cable also.....sometimes it is the cable fault.

    Narrow down the faults one by one.

    Check Comp usb PORT FIRST....Then cable.....then finally DC.
    hmm.. like I've said... it can't be the cab;e... cos.. usually.. even if the cab;e it not plugged in... and I turn the knob on thecam to USB mode... the indicator on the cam would still indicate 'PC' ...

    plug in plug out... cannot man

  20. #20
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bedok Reservoir View
    Posts
    136

    Default

    Originally posted by kaipium
    And if still got problem, lastly check.........pocket.
    pocket got hole

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •