Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem in installing CS4 Web Premium

  1. #1

    Default Problem in installing CS4 Web Premium

    I am having problem in installation CS4 Web Premium in my Windows Vista x64 Ultimate. I will get Internet Explorer Script Error:

    An error has occurred in the script on this page
    Line: 2
    Char: 1
    Error: Invalid character
    Code: 0
    URL: file://C:/Users/xxxxx/AppData/Local/Temp/ahmbedAlter.html

    Do you want to continue running scripts on this page? Yes/No

    I can't do anything once this happened. Tried clicking Yes or No will not help. After clicking many times, a dialog box will come up for follow up action (like to quit?) but there is no OK or Cancal or whatever button. I have to use Task Manager to kill the installation program.

    I have tried to search for installation script error but none seems to be the same as mine. I appreciate your help. Is there Adobe support here in SG?


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2004

    Default Re: Problem in installing CS4 Web Premium

    I've had no probs installing CS4 Web Premium on my machine. I am running Vista x64 Ultimate as well. Try closing all browser programs and reinstall again. If that doesn't work, maybe you could try updating your Vista via the Windows Update, then run the reinstall again. Hope that helps.

  3. #3

    Default Re: Problem in installing CS4 Web Premium

    Tks for your reply. I tried many times but kept having problem in the installation. Finally I managed to call up Adobe support at HK. With some pointers, I have successfully installed it.

    Tks again...


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts