Results 1 to 10 of 10

Thread: Google problem

  1. #1

    Default Google problem

    anyone has this problem? can't access google have to type some password in to prove i'm not a bot..
    CANON EOS 40D | 18-55mm Kit Lens | 70-200mm f/4 L |

  2. #2
    Senior Member sammy888's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    1,568

    Default Re: Google problem

    Quote Originally Posted by raynerg View Post
    anyone has this problem? can't access google have to type some password in to prove i'm not a bot..
    Yup still like that the moment I start-up firefox which fires up google as my main page.

  3. #3
    Member terryansimon's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Quahog, Rhode Island
    Posts
    95

    Default Re: Google problem

    no such problems for me. for both .au and .sg prefix, plus normal .com one as well.
    chicken fight!

  4. #4

    Default Re: Google problem

    I have this problem. But dun noe what is wrong?
    Think of concepts and work towards it.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Sengkang
    Posts
    2,156

    Default Re: Google problem

    Very very rarely saw this.

  6. #6

    Default Re: Google problem

    i think they will solve the problem soon. Just like msn, sometimes they can be annoying, do anyone know msn refuses to load when that ad column at the bottom doesnt load? It's kind of little annoying..
    One-North Explorers
    | Leave nothing but footprints, take nothing but photos |

  7. #7

    Default Re: Google problem

    Try deleting your cookies and launch again.

  8. #8

    Default Re: Google problem

    done that.. still doesn't work.. haha guess i'll just have to wait lor
    CANON EOS 40D | 18-55mm Kit Lens | 70-200mm f/4 L |

  9. #9
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Somewhere in little red dot
    Posts
    538

    Default Re: Google problem

    Tried everything mentioned at their site, nothing helps. Tried on 2 computers at the same time, facing the same problem. No virus, spyware, etc on both computers, triple checks. Problem since Thurs especially night time. It will become OK by itself especially after midnight or the next morning.

    It said something is spiking their site, since so many people got hit with the same problem, likely nothing to do with our computers. However, it might be caused by the service provider, mine is Starhub.
    D300 & P5100 :bsmilie:

  10. #10

    Default Re: Google problem

    i'm on singtel mio.. but problem resolved already on its own.. however still getting it once in a while today, shall moniter and see how it goes..
    CANON EOS 40D | 18-55mm Kit Lens | 70-200mm f/4 L |

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •