Results 1 to 4 of 4

Thread: D60 Preview lag

  1. #1

    Default D60 Preview lag

    Hi guys, I just bought D60 not long ago. Everything is nice about this new cam except that it takes about 3 secs for the preview to screen every time I take a shot. (continuous shooting is ok, just the preview) I thot maybe it was the SD card or something, so I went around hunting for higher speed SD cards.

    Then I came to John3:16 @ Funan and they tested the cam. Realised it's the body itself that was the problem. The guy tried using a brand new set of D60 to test and it was the same problem.

    Anyone holding D60 having the same prob or is there a way to correct it? 3 secs is real slow, I can live wif it but was wondering if there was any way to solve it. thx!
    Last edited by FusionMist; 27th March 2008 at 01:06 PM.

  2. #2

    Default Re: D60 Preview lag

    Quote Originally Posted by FusionMist View Post
    Hi guys, I just bought D60 not long ago. Everything is nice about this new cam except that it thats about 3 secs for the preview to come out every time I take a shot. (continuous shooting is ok, just the preview) I thot maybe it was the SD card or something, so I went around hunting for higher speed SD cards.

    Then I came to John3:16 @ Funan and they tested the cam. Realised it's the body itself that was the problem. The guy tried using a brand new set of D60 to test and it was the same problem.

    Anyone holding D60 having the same prob or is there a way to correct it? 3 secs is real slow, I can live wif it but was wondering if there was any way to solve it. thx!
    Try turning off the noise reduction and active-d-lighting.

  3. #3

    Default Re: D60 Preview lag

    Quote Originally Posted by lsisaxon View Post
    Try turning off the noise reduction and active-d-lighting.
    Tried turning off active d lighting b4, will test it out.
    Last edited by FusionMist; 27th March 2008 at 01:06 PM.

  4. #4

    Default Re: D60 Preview lag

    Quote Originally Posted by FusionMist View Post
    Tried turning off active d lighting b4, will test it out.
    I know it takes slightly longer if Active D-Lighting is turned on. But didn't time how long it took.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •