Results 1 to 12 of 12

Thread: len cant work AutoFocus how???

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Unhappy len cant work AutoFocus how???

    hi i got a sigma AF len but however it cant AutoFocus when set to AF mode. its still under warranty , where can i repair it and how much. Pls help, thanks alot

  2. #2

    Default

    If under warranty, then send it back to sigma for servicing

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Default

    where is the head office?

  4. #4

    Default

    got this contact info from http://www.sigmaphoto.com/

    Singapore Sigma Marketing (Singapore) Pte Ltd.
    Block 3, Alexandra Distripark, #03-18/19, Pasir Panjang Road, Singapore 118483 Tel:65-2739622
    Fax:65-2746011
    Mail : apdspore@singnet.com.sg

    hope it helps ...
    See my Photo Gallery at the Clubsnap

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Default

    only got waranty card but no receipt can???

  6. #6

    Default

    Originally posted by loonieboyz
    only got waranty card but no receipt can???
    you can call their hotlines and ask
    See my Photo Gallery at the Clubsnap

  7. #7
    Deregistered
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Asylum, Ward 4444
    Posts
    2,095

    Default

    U may oredi know this, but juz to confirm.

    Have u set ur aperture ring to the smallest aperture? Otherwise the "FEE" msg will appear. Error msg.

    Meaning F22 or F32.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Default

    sorry wat aperture ring its on the len??? i already set the aperture to the widest on my cam (aperture priority mode)

  9. #9
    Deregistered
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Asylum, Ward 4444
    Posts
    2,095

    Default

    Originally posted by loonieboyz
    sorry wat aperture ring its on the len??? i already set the aperture to the widest on my cam (aperture priority mode)
    Juz to be sure, r u using a SLR? & the lens is a Nikon F-mount type?

    Coz, auto focus will not work if the aperture ring on the lens is not set to the highest F-stop number or in other words, the smallest aperture. Meaning F32 or F22 for most Sigma lenses.
    If it is at other value, an error msg will appear, thus cannot auto focus.

    If u r not using a Nikon, or u r using a G type lens, kindly ignore my replies. (I intepreted u wrongly. Sorry )
    Last edited by markccm; 22nd March 2003 at 01:14 PM.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Default

    my len is sigma AF 28-70mm f3.5-4.5 UC len use on my sigma SA-300N

  11. #11
    Deregistered
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Asylum, Ward 4444
    Posts
    2,095

    Default

    Then I dunno liao. Sorri.

  12. #12
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    eastern side of island
    Posts
    40

    Default

    help help help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •