Results 1 to 11 of 11

Thread: Laptop

  1. #1
    Deregistered
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    @ AMK
    Posts
    2,616

    Default Laptop

    How good is this laptop for running of PS CS2?

    Its has an integrated graphic card. Wondering whether is it up to the task of handling CS2?

    Any comments?

    Lenovo ThinkPad T60 (Updated)
    Intel Centrino Mobile Technology - Intel Core 2 Duo T5600
    (1.83 GHz, 667MHz FSB, 2MB Level 2 Cache);
    2GB DDR II 667 RAM;
    80GB Hard disk (5400rpm);
    Integrated DVD-RW/CD-RW Drive;
    14.1" TFT Active Display Matrix (1400 x 1050);
    Type II x 1 (CardBus supported);
    USB 2.0 x 3;
    RGB;
    Built-in V.92 modem;
    Built-in 10/100/1000 Mbps LAN;
    Built-in Intel Pro/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g);
    Touchpad;
    Sound Blaster Pro Compatible Audio;
    Windows XP Professional;
    Macromedia Studio 8;
    (Microsoft Office to be purchased separately);
    Notebook carrying case;
    USB Optical Mouse;
    2.32 kg (with battery pack and integrated optical drive).

  2. #2

    Default Re: Laptop

    I've run CS2 on a T60 before. Honestly? It works fine but the IBM/Lenovo screen is JUNK!!!!

    I recommend an Acer or HP with similar specs. You'll get a much much better screen.

  3. #3

    Default Re: Laptop

    Graphic card has got nothing to do if you're running PS, unless you are rendering 3D graphics and such...

    RAM is the one that is important... Not forgetting about have sufficient disk space...

  4. #4
    Deregistered
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    @ AMK
    Posts
    2,616

    Default Re: Laptop

    Quote Originally Posted by Rashkae View Post
    I've run CS2 on a T60 before. Honestly? It works fine but the IBM/Lenovo screen is JUNK!!!!

    I recommend an Acer or HP with similar specs. You'll get a much much better screen.
    i have a HP laptop with middle res 1400x1050...cannot compare to T60 thinkpad 1400x1050 in terms of sharpness and colour...

    care to explain more...

    btw...Does acer have the normal square sqare screen with mid res 1400x1050??

  5. #5
    Deregistered
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    @ AMK
    Posts
    2,616

    Default Re: Laptop

    Quote Originally Posted by Youhong View Post
    Graphic card has got nothing to do if you're running PS, unless you are rendering 3D graphics and such...

    RAM is the one that is important... Not forgetting about have sufficient disk space...
    the laptop above is selling in your sch for ~2.2k...

  6. #6

    Default Re: Laptop

    Quote Originally Posted by westwest1 View Post
    i have a HP laptop with middle res 1400x1050...cannot compare to T60 thinkpad 1400x1050 in terms of sharpness and colour...

    care to explain more...

    btw...Does acer have the normal square sqare screen with mid res 1400x1050??
    The HP Pavilion dv4000's BrightView screen is fantastic.

    I use an Acer. The sharpness is the best I've seen on any laptop. There's no noticeable color gradiation and it's an even color tone from edge to edge. Mine's 1680x1050 resolution.

    For a standard 4:3 resolution screen, I don't know if Acer sells their travelmate series here in SG. Most of Acer's laptops are designed for watching movies, so it's widescreen. The Travelmate's tend to have the 4:3 ratio.
    Last edited by Rashkae; 22nd February 2007 at 10:01 AM.

  7. #7

    Default Re: Laptop

    I think you need more RAM.

    BC

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BEHIND YOU!!!!!!
    Posts
    678

    Default Re: Laptop

    more ram of cos but make sure ur lappy able to support
    go for i-Mac if possible

  9. #9

    Default Re: Laptop

    Hi, I think the T60 is stable enough to run Photoshop. They have different screens to choose from. Kindly check with the sales for more information. I am currently running on the T60P version, and have no issues to run Photoshop CS2.

    If you are concerned on the colour, you will probably have to get a colour profile for the LCD.

    Very reliable.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Sedna, Orion Stars
    Posts
    856

    Default Re: Laptop

    2gb ram not enough?

  11. #11
    Member/Tangshooter
    Join Date
    May 2006
    Location
    ClubSNAP Community
    Posts
    3,118

    Default Re: Laptop

    Quote Originally Posted by westwest1 View Post
    i have a HP laptop with middle res 1400x1050...cannot compare to T60 thinkpad 1400x1050 in terms of sharpness and colour...

    care to explain more...

    btw...Does acer have the normal square sqare screen with mid res 1400x1050??
    Bro..IBM lappies are more for business..hence the lcd not so good for high resolution graphics..graphics card spec. wise is ok..is the lcd issue, i believe u r getting it for editing photos..
    This is an electronic post which requires no signature.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •