Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 48 of 48

Thread: Quantum range and their turbo 2x2

  1. #41

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt View Post
    hehehe... eh, y not u get another SB800 and try... maybe your capacitor have problem...
    i already have 2x sb800... cant be both also give me same problem...

    that is why i was asking if can mod our own adapter to switch and alternate between two flash

    and someone suggested sb600... which i also have... but i have no idea what that guy was talking about....

    mount 2x sb800 already got problem, he ask me mount 2xsb800 and 1xsb600

    the sb600 for what huh?

    by the way, i got a few flash cos i take photos of my fish...



    now hoping to get quantum!!! so i can take human beings with no worries about recycling rate
    Last edited by slooow; 23rd November 2006 at 11:00 AM.

  2. #42
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by slooow View Post
    i already have 2x sb800... cant be both also give me same problem...

    that is why i was asking if can mod our own adapter to switch and alternate between two flash

    and someone suggested sb600... which i also have... but i have no idea what that guy was talking about....

    mount 2x sb800 already got problem, he ask me mount 2xsb800 and 1xsb600

    the sb600 for what huh?

    by the way, i got a few flash cos i take photos of my fish...



    now hoping to get quantum!!! so i can take human beings with no worries about recycling rate
    wah rich lor... so u bought D2Xs already?

    i think he tell you to mount 2 so they both use lesser power combined, so effectively speed up the recharge cycle.

    actually, you can use 2 at the same time each flash once, but i dunno how to do coding, only know in theory if it can be done... cos each flash have 4 channels, so you can alternate your channel from 1, 2 ,3 ,4 giving you each its burst simultaneously... thats something i dun think belong to this decade... unless someone do some reverse engineering.

    i guess, u already made up your mind on 2x2, then just get lah, or get metz hammerhead....
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  3. #43

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt View Post
    wah rich lor... so u bought D2Xs already?

    i think he tell you to mount 2 so they both use lesser power combined, so effectively speed up the recharge cycle.

    actually, you can use 2 at the same time each flash once, but i dunno how to do coding, only know in theory if it can be done... cos each flash have 4 channels, so you can alternate your channel from 1, 2 ,3 ,4 giving you each its burst simultaneously... thats something i dun think belong to this decade... unless someone do some reverse engineering.

    i guess, u already made up your mind on 2x2, then just get lah, or get metz hammerhead....
    d2xs no... got reason one... oh! no money lah... money not enough

    hahahaha

  4. #44

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt View Post
    wah lao... buy 4 wat then? might as well get SD8A


    8DA is no fight to the quantum..trust me . .

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by Luval View Post
    8DA is no fight to the quantum..trust me . .
    of course lah, thought giving him a cheaper alternative... if cannot fulfil then upgrade mah...
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  6. #46
    Senior Member jOhO's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Singapore
    Posts
    6,485

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    er... wonder if anyone knows where to get those quantum cables? was there a local distributor?

    TIA

  7. #47
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Simei, Punggol Central
    Posts
    833

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    JOHO try SLCC

  8. #48

    Default Re: Quantum range and their turbo 2x2

    Quote Originally Posted by jOhO View Post
    er... wonder if anyone knows where to get those quantum cables? was there a local distributor?

    TIA
    bro, you can get it from K-13 on 2nd level of peninsula plaza. they have ex-stock. i think the cost should be about $160 (gone up almost two times what i paid for mine). the price is good on last friday 17th nov when i checked it out for a fren.

    alternatively, you can get eng/ho of ruby photo or samuel of john316 to order in for you. should take a day at the most.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •