Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 22 of 22

Thread: 10D shutter button spoilt?

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pasir Ris, Singapore
    Posts
    14,002

    Default Re: 10D shutter button spoilt?

    Quote Originally Posted by lightning View Post
    Err....the build is not the same. I am using both now. The 10D feels "plastic" compare to the 1D series.... The 10D produce some sound when you invert the camera...1D has no sound no matter how you shake it.
    I didn't notice abt the sound though, must be the orientation sensor. Yet we're comparing a pro series to a prosumer series but i find the built quite similar as compared to my friend's 1D MK II.
    Last edited by Snoweagle; 14th October 2007 at 07:20 PM.
    Canon EOS 5D, 24-70 f/4 L IS, 50 f/1.2 L, 70-300 f/4-5.6 L IS, 600EX-RT. Sigma 12-24 f/4.5-5.6 EX.

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pasir Ris, Singapore
    Posts
    14,002

    Default Re: 10D shutter button spoilt?

    Quote Originally Posted by theveed View Post
    Same here entering 4 years now with the original shutter and button hehe (over 80K shutter counts)
    I've already lost count of the shutter count since i replaced the shutter unit in May this year. I suppose still less than 10K.
    Canon EOS 5D, 24-70 f/4 L IS, 50 f/1.2 L, 70-300 f/4-5.6 L IS, 600EX-RT. Sigma 12-24 f/4.5-5.6 EX.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •