Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Any Maxonline users experiencing connection problem?

  1. #1
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Question Any Maxonline users experiencing connection problem?

    I've been experiencing it since yesterday; tried calling their tech support and I'd been put on hold.

    Just wanna find out whether my problem area, i.e. Geylang is an isolated case.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Bedok
    Posts
    1,417

    Default

    Maxonline getting unstable these days. Have a lot of friends encountering this problem. Usually it's gateway unreachable.
    Canon Lover :)

  3. #3

    Default

    was a bit siao the past few days...now better

  4. #4
    Moderator sebastiansong's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    1,556
    Blog Entries
    17

    Default

    Adam

    there is definitely something wrong with Maxonline for the past week.

    just last evening around nine, I was unable to receive data via the cable modem... I called SCV for seven times before I got through. Was immediately informed by the voice message that my area was facing a problem at the moment. 15 minutes later, the system came back on... weird

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    South Pole with Penguin
    Posts
    5,291

    Default

    i only got problem yesterday from 1am to 1.30am

    gateway unreachable

    reset modem a few times also no use...but suddenly it is back online again
    We are HDD of PC & FT are MB add to storage;
    so PC never hangs with enormous storage capacity - LKY

  6. #6

    Default

    i hub you hub
    i disconnect you disconnect


  7. #7
    Member
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    1,315

    Default

    Originally posted by Newbiez
    i hub you hub
    i disconnect you disconnect
    *LOL*

    i only got disconnect problem quite long b4, now no problem already. however my friend said his ip is changed but my ip still 202.156.... how about u guys?

  8. #8

    Default

    problematic for the past few days liao... dunno wadafish r they doing

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Where mutant dugongs vormit
    Posts
    270

    Default

    Ya!

    My Accton Router can't go thru the modem anymore. Now I can only connect one PC at a time...

    Been trying to resolve this for a week liao!

  10. #10
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Sheeze...I've been experiencing intermittent connection since last night!

  11. #11

    Default

    I encountered intermittent problem nowaday too, usually in the afternoon.

  12. #12

    Default

    i've been experiencing problems as well. the whole modem sometimes just appears dead...... only power light on.

    and sometimes i just get d/c for nothing..... i have to either wait, or reboot pc, modem and router to get back online....

  13. #13

    Default

    This is pretty common and occurs from time to time.
    Its why i always say "SCV sucks!"

    recently, mine is very stable this week though.

  14. #14
    Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Fernvale Road, Sengkang
    Posts
    395

    Default

    for me no probs...
    probably it was just a partial segment problem... not entire network.
    Olympus E-3 / E-500 / XA | Vivitar UWS
    Blog & Photos

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Bedok
    Posts
    1,417

    Default

    Originally posted by Shadus
    This is pretty common and occurs from time to time.
    Its why i always say "SCV sucks!"

    recently, mine is very stable this week though.
    I must agree... it's true
    Canon Lover :)

  16. #16
    Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    340

    Default Re: Any Maxonline users experiencing connection problem?

    Originally posted by AdamGoi
    I've been experiencing it since yesterday; tried calling their tech support and I'd been put on hold.
    Just wanna find out whether my problem area, i.e. Geylang is an isolated case.
    My friend in Bukit Batok also got problem with his MaxOnline in the last few days.

    Luckily I had terminated my MaxOnline one year ago, and change to Singnet Broadband. Feel comfortable with it till now.

  17. #17

    Default Re: Re: Any Maxonline users experiencing connection problem?

    Originally posted by tsdh

    My friend in Bukit Batok also got problem with his MaxOnline in the last few days.

    Luckily I had terminated my MaxOnline one year ago, and change to Singnet Broadband. Feel comfortable with it till now.
    Do you have to pay for the phone charges if you are using SIngnet Broadband? Or is it toll-free?

  18. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Somewhere in the East
    Posts
    97

    Default

    Hi AG,

    Am facing the same problem too.... but i guess what they did yesterday was "upgrading" their system, hence, the disconnections and slowing down. (see this : http://maxonline.starhub.com/promo/m...ly_message.asp )

    In fact, I'm so put off by their so-called "24 hrs" but always-put-on-hold helpline that I've email my complaint to IDA. However, what i got back as reply from scv (see below) was to send them all sorts of pings and trace routes for their checking. According to the ppl at hwz ( http://forums.hardwarezone.com/showt...hreadid=350706 ), even after giving them the infos, scv would reply that they are doing system maintenance. wtf! that's why i din reply them.
    This is getting bad!!!

    Dear xxx,
    >
    > We thank you for your email dated 14 December 2002.
    >
    > We wish to apologise for the difficulty in getting through to us. We are
    > also recruiting and rescheduling our staffing to meet incoming call
    > traffic demands. Meanwhile we wish to enquire the following to investigate
    > the cause of problem.
    >
    > - Your full address and contact number
    > - Date and Time that you will be online
    > - Are you using any router, firewall or tweaking software
    > - What are the URLs of the sites that you encounter slowness
    > - Time of lag occurs
    > - Is the connection disconnected from surfing, gaming or file transfer
    - How do you get back online when disconnected occurs

    > We thank you for your kind patience and understanding for the
    > inconvenience caused
    >
    > Yours sincerely
    >
    > Felicia Chang
    > Customer Affairs
    > StarHub

  19. #19
    Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    340

    Default Re: Re: Re: Any Maxonline users experiencing connection problem?

    Originally posted by Falcon
    Do you have to pay for the phone charges if you are using SIngnet Broadband? Or is it toll-free?
    No phone charges. It always connected (mine is unlimited access) like SCV, and the voice phone still can be used normally.

  20. #20
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Planet Earth
    Posts
    715

    Default

    i dunno if its my smr router or scv but my connection kept dying off for the past few weeks...had to off and on my router and release and renew my dns b4 it can work again. at first i off both the router and modem but i juz found out off the router can liao...
    Last edited by Mystix; 18th December 2002 at 02:37 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •