Results 1 to 18 of 18

Thread: some boliao nite shots i took..

  1. #1

    Talking some boliao nite shots i took..

    Well, initially wanted to test for dead pixels...

    Anyway, all the shots were resized from 1600X1200 to 640X480
    SHQ, ISO 100

    1. F8.0 16"


    2. F5.6 8"


    3. F4.0 4"

  2. #2

    Default

    4. F2.8 2"


    5. F2.8 1"


    6. F2.8 1/2


    comments?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hougang, SG
    Posts
    1,338

    Default

    The 1st 2 look kinda blurry, u used tripod????

    Anyway, the long exposures are all quite 'clean', u done ur remapping at OLy Sg already???
    Last edited by Jayan; 22nd February 2002 at 12:17 AM.

  4. #4

    Default

    super clean shots

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hougang, SG
    Posts
    1,338

    Default

    Originally posted by franciskc
    super clean shots
    Yeah lor...where got hot pixels???

  6. #6

    Default

    haven't done remapping yet

  7. #7
    Senior Member zhapchit's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    North-East
    Posts
    693

    Default

    greenish cast.. what Whitebalance setting did u use?

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hougang, SG
    Posts
    1,338

    Default

    Originally posted by Linus
    haven't done remapping yet
    Where's the hot pixels in the 16s shot???

  9. #9

    Default

    Originally posted by zhapchit
    greenish cast.. what Whitebalance setting did u use?
    auto WB

  10. #10

    Default

    Originally posted by Jayan


    Where's the hot pixels in the 16s shot???
    got 2 patches when i magnified

    one at the centre then left a bit..

  11. #11

    Default

    Originally posted by Jayan
    The 1st 2 look kinda blurry, u used tripod????

    Anyway, the long exposures are all quite 'clean', u done ur remapping at OLy Sg already???
    i used tripod liao..but still like that leh
    dunno why
    maybe wind

    the tripod i using not very steady and windy weather

  12. #12
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hougang, SG
    Posts
    1,338

    Default

    Originally posted by Linus


    i used tripod liao..but still like that leh
    dunno why
    maybe wind

    the tripod i using not very steady and windy weather
    One more possibility.....it's out of focus.

    Use MF to lock ur focus.

  13. #13
    Moderator ziploc's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Snoopyland
    Posts
    4,577

    Default

    Originally posted by Linus


    i used tripod liao..but still like that leh
    dunno why
    maybe wind

    the tripod i using not very steady and windy weather
    You've probably shaked the dc while pressing the shutter. Try using timer/remote control.

  14. #14
    Moderator ziploc's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Snoopyland
    Posts
    4,577

    Default

    Erm... they are not out of focus but are camera shakes. Can see double images.

  15. #15
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hougang, SG
    Posts
    1,338

    Default

    Originally posted by ziploc
    Erm... they are not out of focus but are camera shakes. Can see double images.
    Sorrie...didn't see properly....

    Think C-2040z don't come with the RM-1 remote, or do they???

  16. #16

    Default

    Thread moved to a more appropiate forum.

    Linus: You can post photos in the appropiate forum. Thanks.

  17. #17

    Default

    hey linus! having fun with ur DC huh.. where's ur office babes u promised??!?!!

  18. #18

    Default

    Originally posted by Jayan


    Sorrie...didn't see properly....

    Think C-2040z don't come with the RM-1 remote, or do they???
    Need to buy, it's not included inside the C2040 Package.

    Which reminds me, I still have not yet get my Remote control!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •