Results 1 to 13 of 13

Thread: I got this stupid worm!!! Help me!!!

  1. #1
    Senior Member josho's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Jln Teck Whye
    Posts
    2,110

    Default I got this stupid worm!!! Help me!!!

    I had the worm: W32.linkbot.M !!!

    Ytd I tried using Norton to scan it and manage to del it off. But then again, I just on my computer and that's even before I had come online, this particular stupid bug come and say hello to me!!! How can I clear that off???

    I followed the instruction from here:
    http://www.symantec.com/avcenter/ven...linkbot.m.html

    I manage to del one of the similiar as what mentioned but no use!!! Deeply needed help to get rid of this bug.. Help

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    KFC
    Posts
    1,776

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    to properly clean the virus, u need to restart ur computer and go into safe mode. Should be when u start computer, press f10 repeatedly until u go into a screen where u can choose safe mode.

    After that, close ur internet connection. Then run the norton anti virus.
    This should remove it.

  3. #3

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    when u del it away dont log online ...
    scan it again when u r not in offline mood...
    if it still appear.. del it n restart n rescan again while still offline..
    then go online n scan again.. c if still there..

  4. #4

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    Quote Originally Posted by kcuf2
    Should be when u start computer, press f10 repeatedly until u go into a screen where u can choose safe mode.
    This should remove it.
    Sorry should be F8.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sengkang
    Posts
    2,922

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    If you're using WindowsXP, you can do a system restore.

  6. #6
    Senior Member josho's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Jln Teck Whye
    Posts
    2,110

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    the horrifying fact is, even when I click login to the net, it appeared that stupid box... brat..

    Hope it be ok after I scan it on safe mode... then normal mode. then online and rescan.. Thanks guys...

    if not worse case scenario... format again... argh......

  7. #7
    Senior Member josho's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Jln Teck Whye
    Posts
    2,110

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    Quote Originally Posted by AhSeng
    Sorry should be F8.
    Yea I rem its F8... no wonder I kept scratching my head when u mention F10.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sengkang
    Posts
    2,922

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    Before you reformat your hard drive, do try the system restore method. That gives you some time to back-up your important data before doing a reformatting.

    BTW, just to let you know, viruses are still there even though you reformat the hard drive. You need to clean it first before reformatting. Hope that helps. Cheers!

  9. #9

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    format the junk

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hougang
    Posts
    820

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    除了爱, 我一无所有

  11. #11
    Senior Member josho's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Jln Teck Whye
    Posts
    2,110

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    thanks Ola. Its abt the same method as what I did. I went to the registry and del off... but still no use.. I try to do on Safe Mode first..

    Thanks ppl... very kind of u guys... I'll try system restore if its still occur this irritating problem..

    Thanks once again.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    any screen shot?

  13. #13
    Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    SG,Northern
    Posts
    1,036

    Default Re: I got this stupid worm!!! Help me!!!

    Quote Originally Posted by josho
    I had the worm: W32.linkbot.M !!!

    Ytd I tried using Norton to scan it and manage to del it off. But then again, I just on my computer and that's even before I had come online, this particular stupid bug come and say hello to me!!! How can I clear that off???

    I followed the instruction from here:
    http://www.symantec.com/avcenter/ven...linkbot.m.html

    I manage to del one of the similiar as what mentioned but no use!!! Deeply needed help to get rid of this bug.. Help

    Thanks

    B4 u proceed w any virus removal/deletion, ensure dat u hav disabled "System Restore" first.

    Try doin wat u hav dun here but remember to disable e "System Restore" first.

    Hope diz helps...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •