Results 1 to 12 of 12

Thread: Server is too busy...

  1. #1
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default Server is too busy...

    Anybody got it?

    "The server is too busy at the moment, please try again later."

    I just hit it,

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Singapore (SengKang)
    Posts
    2,789

    Default Re: Server is too busy...

    Quote Originally Posted by espn
    Anybody got it?

    "The server is too busy at the moment, please try again later."

    I just hit it,
    Yup Yup.. hit it couple of times in the afternoon and now.. The message look familiar..
    -Express yourself not in words-
    http://www.majere2sg.com

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Sedna, Orion Stars
    Posts
    856

    Default Re: Server is too busy...

    HWZ?????

    msg too short

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    Punggol 21
    Posts
    159

    Default Re: Server is too busy...

    Quote Originally Posted by espn
    Anybody got it?

    "The server is too busy at the moment, please try again later."

    I just hit it,
    Yup, i got it last nite around 11 plus.

  5. #5

    Lightbulb Re: Server is too busy...

    it is too slow now.

  6. #6

    Default Re: Server is too busy...

    Yes read the feedback forum. Load limit has been implemented.. till the new servers are bought. Pls donate to CS so that they can buy a new server fast.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    eastern past
    Posts
    108

    Default Re: Server is too busy...

    got it also.. twice today already

  8. #8
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default Re: Server is too busy...

    Quote Originally Posted by germ_boi
    HWZ?????

    msg too short
    Can always change ma.. HWZ's also started short, then become very long.

    At least nowadays I surf HWZ I don't hit anymore (or that frequent, 1-2 times a month).

  9. #9
    Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    Punggol 21
    Posts
    159

    Default Re: Server is too busy...

    Quote Originally Posted by taydanny
    Yup, i got it last nite around 11 plus.
    Today 5.34pm.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    South Pole with Penguin
    Posts
    5,270

    Default Re: Server is too busy...

    Quote Originally Posted by espn
    Anybody got it?

    "The server is too busy at the moment, please try again later."

    I just hit it,
    sounds familiar



    I guess edmund was trying out the load balance feature

    We are HDD of PC & FT are MB add to storage;
    so PC never hangs with enormous storage capacity - LKY

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Local
    Posts
    1,609

    Default Re: Server is too busy...

    Having this busy problem for the past 2 day. on and off.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Sengkang
    Posts
    2,156

    Default Re: Server is too busy...

    Same , got it last night.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •