Results 1 to 12 of 12

Thread: Window security Patch Problem

  1. #1

    Default Window security Patch Problem

    Hi all,
    I'm having problem in trying to patch up window 2003 server.
    The current server OS I'm working on is the Korean version of window 2003.
    I've tried to patch up the window with the English and the Korean version, but neither versions worked.

    I've keep receiving this Error message "Setup cannot update your window Server 2003 files because the language installed on your system is different from the update language."

    Any idea how to solve this problem?

    Thanks in advance/

  2. #2
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default Re: Window security Patch Problem

    No offence, try calling up Micro$oft and ask?

  3. #3
    Senior Member dominator's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Amazon Forest
    Posts
    1,662

    Default Re: Window security Patch Problem

    Yup call up microsoft unless you using *ahem
    but imo no need to patch anything if everything is fine on your pc.
    patching is non-stop...there will always be new problem coming out.
    Cleanse your thoughts, not by the foods you eat.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Tampines
    Posts
    3,287

    Default Re: Window security Patch Problem

    Forget about the patch unless you really need it. There will be new problems with the patch.

  5. #5

    Default Re: Window security Patch Problem

    Quote Originally Posted by dominator
    Yup call up microsoft unless you using *ahem
    but imo no need to patch anything if everything is fine on your pc.
    patching is non-stop...there will always be new problem coming out.
    Its a licensed copy for business usage.
    You have to patch the security loop hole if you don't wished to be infected with virus especially thsoe boot virus that attack your sever.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default Re: Window security Patch Problem

    call Bill Gates and scold him.

  7. #7
    Senior Member dominator's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Amazon Forest
    Posts
    1,662

    Default Re: Window security Patch Problem

    Quote Originally Posted by Drudkh
    call Bill Gates and scold him.
    When Bill Gates solve a problem somebody will try to create another problem to challenge him! It's forever...non-stop!
    Cleanse your thoughts, not by the foods you eat.

  8. #8

    Default Re: Window security Patch Problem

    Quote Originally Posted by Drudkh
    call Bill Gates and scold him.
    I do welcome constructive comments, not this kind!

  9. #9

    Default Re: Window security Patch Problem

    Do a windows update.

  10. #10

    Default Re: Window security Patch Problem

    Theory i use in PC--> Don't fix it unless it's broken.

    But sercurity patches, gotta read see if it will affect you anot.

  11. #11

    Default Re: Window security Patch Problem

    Quote Originally Posted by scanner
    Its a licensed copy for business usage.
    You have to patch the security loop hole if you don't wished to be infected with virus especially thsoe boot virus that attack your sever.
    install a desktop/personal firewall, antivirus & ad-aware with latest def update, your system should be safe from various threats and attacks.

    Hence patching is not necessary
    Canon 40D|17-55 f/2.8 IS|100 f/2.8 Macro|135 f/2L|300 f/4L IS|430ex|BG-E2

  12. #12

    Default Re: Window security Patch Problem

    Quote Originally Posted by ST_sg
    install a desktop/personal firewall, antivirus & ad-aware with latest def update, your system should be safe from various threats and attacks.

    Hence patching is not necessary
    Thanks, I know what you mean, but as the server is using some dedicated applicatons that required no firewall to be installed between networks, there is no way, I can place a firewall on the server machine.

    As for the antiviruse, yes it is installed but the flaw is due to OS designed flawed, the server is still susceptible to virus attack under the very eyes of the anti virus software.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •