Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 52

Thread: Advices? Starhub Maxonline to Singnet?

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    Sometimes surfing can be real slow too.
    Everytime during peak hour. Recently been getting drop line for cable but was able to solve the problem using repair under network connection.
    Maybe it's time to move on to Singnet but abit worries as the contract is 36months for the free ibook.

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    but i'm still satisfied with starhub though. cos my modem is the loan set, spoil, change, spoil, change.

  3. #23

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    but i'm still satisfied with starhub though. cos my modem is the loan set, spoil, change, spoil, change.
    You under contract??
    If contract over, will you consider the singnet offer?

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    You under contract??
    If contract over, will you consider the singnet offer?
    not under contract. my contract is the old old generation one, under SCV, not starhub, expired many years ago.

  5. #25

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    Everytime during peak hour. Recently been getting drop line for cable but was able to solve the problem using repair under network connection.
    When the surfing gets slow I connect my laptop to my neighbour's wireless network. Seems to be faster than mine, so I assume he's on Singnet! I have about 5 or 6 unsecured networks to choose from! Mine is MAC protected.

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    Quote Originally Posted by StreetShooter
    When the surfing gets slow I connect my laptop to my neighbour's wireless network. Seems to be faster than mine, so I assume he's on Singnet! I have about 5 or 6 unsecured networks to choose from! Mine is MAC protected.
    wah, evil.

  7. #27

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    not under contract. my contract is the old old generation one, under SCV, not starhub, expired many years ago.
    ?? what the different between starhub and SCV? Expired many years ago and you never sign up to get the free gift, not even a printer.. I was offer to $8 discount if never get the free gift. Try asking and sure you get something.

    Recently just sign up the 12mths SCV $8 discount. Now paying <$13 per mths for the 3 basic channel.

  8. #28
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    ?? what the different between starhub and SCV? Expired many years ago and you never sign up to get the free gift, not even a printer.. I was offer to $8 discount if never get the free gift. Try asking and sure you get something.

    Recently just sign up the 12mths SCV $8 discount. Now paying <$13 per mths for the 3 basic channel.
    don't like to be tied with contracts, and i don't gian the free gifts. moreover, they'll take back the modem and ask me buy one or if sign 2 yrs, free modem with 2 yrs warranty. now my modem is unlimited warranty leh.

  9. #29

    Default

    Quote Originally Posted by StreetShooter
    When the surfing gets slow I connect my laptop to my neighbour's wireless network. Seems to be faster than mine, so I assume he's on Singnet! I have about 5 or 6 unsecured networks to choose from! Mine is MAC protected.
    Super Evil. Kind to share how you do it...

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    Super Evil. Kind to share how you do it...
    get a wireless for your PC and start scanning?
    its illegal btw, get caught and heh heh!

  11. #31

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    get a wireless for your PC and start scanning?
    its illegal btw, get caught and heh heh!
    If some one scan my how????

  12. #32
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    so you have to log into your wireless router and set the security.

  13. #33

    Default

    Quote Originally Posted by Wai
    it is the latest 1.33Ghz model, by default it comes with 512MB build in, 40GB hard disk, with extra features like BT and Wifi....NEW Radeon 9550 GPU

    the one i am using now only 1.2Ghz, 256MB build in, 30GB HDD, Radoen 9200 and NO BT
    not bad laioz loh...
    mine is only 1ghz, 256 built in, 30gb hdd and raedon 9200, no bt also

    at least u upgraded ur hdd laioz

  14. #34
    Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    In my own world
    Posts
    1,314

    Default

    I'm using Singnet 512K and very happy with it til now... most imptly it's only 40+ bucks per month.

    I use it for day to day surfing and online gaming...IMO hosting of a dota game is much better than my fren's starhub 1500

  15. #35

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    so you have to log into your wireless router and set the security.
    If that work how can we scan other?

  16. #36

    Default

    Quote Originally Posted by rainman
    I'm using Singnet 512K and very happy with it til now... most imptly it's only 40+ bucks per month.

    I use it for day to day surfing and online gaming...IMO hosting of a dota game is much better than my fren's starhub 1500
    Heard someone said that too before..
    Switch side liao..

  17. #37
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,136

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    If that work how can we scan other?
    becos they didn't set it. they are not aware of it. furthermore, wireless routers are more of plug-n-play nowadays.

  18. #38

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    becos they didn't set it. they are not aware of it. furthermore, wireless routers are more of plug-n-play nowadays.
    That mean if we set security than no one can scan mine but i can scan other so how they know they are being scan?? Can use wireless liao!! Was told can sometime get interesting topic thru scan.

  19. #39

    Default

    Quote Originally Posted by amospi
    If that work how can we scan other?
    some people dunno how to secure their wireless network...and then usually when *hub people come and install for their customers, they always leave the SSID to the default linksys and they will not turn on any security

  20. #40

    Default

    So far I enjoy smooth and fast connection. Maybe my area is good ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •