Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 63

Thread: iMac G5

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Planet Eropagnis
    Posts
    2,944

    Default

    Quote Originally Posted by Waffle
    Can I have a dual-proc Power Mac G5 and a 30" Apple Cinema Display?

    THANKS!
    If one opens eyes big enuff, u can still see all ur *ahem* softwares.

    PowerMac Dualie I cannot help u liao cos I oso hoping for a new Mac. Unless u rob Apple Store. Dun quote me though.
    "Wonders of the Human Mind. Unfathomable to the highest degree."

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Sengkang
    Posts
    2,156

    Default

    I am also tempted to get a Mac. the one reason, it looks chio.

  3. #23
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Nowhere but ClubSNAP
    Posts
    191

    Default

    tempted too. espcially when i go to the states. but im very concerned abt d cost.
    btw, where to get those softwares eh? nono im talking abt pirated stuff. not the original that cost hundreds/thousands.

  4. #24
    Moderator Cactus jACK's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Singapore (Kallang)
    Posts
    3,933
    Blog Entries
    23

    Default

    macs are damn chio!!!

    for multimedia, there is the iLife package (iTunes, iPhotos, iMoves, iDVD, garage band), Adobe PS, Final Cut, etc.

    limited use of macffice and internet surfing (issues with secure banking).

    not sure how your military gaming (Medal of honour, Counter Strike and etc) would be though. from my limited understanding of the mac sys, they are not maximised for gaming. availability of games is also more limited than PC.

  5. #25
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by Cactus jACK
    macs are damn chio!!!

    for multimedia, there is the iLife package (iTunes, iPhotos, iMoves, iDVD, garage band), Adobe PS, Final Cut, etc.

    limited use of macffice and internet surfing (issues with secure banking).

    not sure how your military gaming (Medal of honour, Counter Strike and etc) would be though. from my limited understanding of the mac sys, they are not maximised for gaming. availability of games is also more limited than PC.
    Had no problems with internet banking using Safari, FireFox takes a while to load, there's also Mac:IE.

    Eh, there's WarCraft III for Mac, Diablo II for Mac Who says mac cannot play games. Hee.

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default

    Quote Originally Posted by Cactus jACK
    macs are damn chio!!!

    for multimedia, there is the iLife package (iTunes, iPhotos, iMoves, iDVD, garage band), Adobe PS, Final Cut, etc.

    limited use of macffice and internet surfing (issues with secure banking).

    not sure how your military gaming (Medal of honour, Counter Strike and etc) would be though. from my limited understanding of the mac sys, they are not maximised for gaming. availability of games is also more limited than PC.
    i think KT can buy a POWER MAC!!! and still have money to buy a WINDOZE 64bit system for gaming... and both with 2gb or more RAM... ultimate RIG!

    i already told him that he should be running server class stuff... just for safe gaming... hehehe... and i told him to get a power generator as well, incase of blackouts.... how i wish i can be his neighbour...
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    Had no problems with internet banking using Safari, FireFox takes a while to load, there's also Mac:IE.

    Eh, there's WarCraft III for Mac, Diablo II for Mac Who says mac cannot play games. Hee.
    can a mac do bittorrent?
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  8. #28
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt
    can a mac do bittorrent?
    If can, how? You buy me a PowerMac G5? Onz? If onz, let's go man

  9. #29
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt
    i think KT can buy a POWER MAC!!! and still have money to buy a WINDOZE 64bit system for gaming... and both with 2gb or more RAM... ultimate RIG!
    Doubt it... PowerMac G5 + ALL upgrade options + 30" ACD = $14+K

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    Doubt it... PowerMac G5 + ALL upgrade options + 30" ACD = $14+K
    Never underestimate the POWER OF THE DARKSIDE!
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  11. #31
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    If can, how? You buy me a PowerMac G5? Onz? If onz, let's go man
    like tat very tempted leh... too bad mac mini got hdd limitation, else can put multiple hdd for it to run bittorrent
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  12. #32
    Senior Member icarus's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    East
    Posts
    3,874

    Talking

    Quote Originally Posted by espn
    Doubt it... PowerMac G5 + ALL upgrade options + 30" ACD = $14+K
    Never doubt KT's spending powers
    *icarus runs away*
    Yngwie J. Malmsteen - "...I've never considered myself a fast guitar player..."

  13. #33
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt
    like tat very tempted leh... too bad mac mini got hdd limitation, else can put multiple hdd for it to run bittorrent
    Why get Mac Mini ? Get PowerMac G5!!!! Upgrade to 2 x 250GB HDD!!

  14. #34
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside the Dry Box.
    Posts
    16,268

    Default

    Quote Originally Posted by icarus
    Never doubt KT's spending powers
    *icarus runs away*
    but dunno if he would make a posting here anot...

    http://forums.clubsnap.org/showthread.php?t=141869
    Logging Off. "You have 2,631 messages stored, of a total 400 allowed." don't PM me.

  15. #35
    Senior Member icarus's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    East
    Posts
    3,874

    Talking

    Quote Originally Posted by Del_CtrlnoAlt
    but dunno if he would make a posting here anot...

    http://forums.clubsnap.org/showthread.php?t=141869
    I sure hope not... hope he thinks carefully first before buying.
    Actually, based on the requirements he listed, an PC will be more than sufficient liao.
    Yngwie J. Malmsteen - "...I've never considered myself a fast guitar player..."

  16. #36
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by icarus
    I sure hope not... hope he thinks carefully first before buying.
    Actually, based on the requirements he listed, an PC will be more than sufficient liao.
    Mac can do better

  17. #37

  18. #38
    Deregistered
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Asylum, Ward 4444
    Posts
    2,095

    Default

    Quote Originally Posted by rueyloon
    A mac will almost always be slower
    care to provide more insight?

  19. #39

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    AppleShops are a good place to try I know AppleShop@Funan has a 30" iMac on display... come KT, let's go there after work.
    Since when there's a 30" iMac

  20. #40
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by oeyvind
    Since when there's a 30" iMac
    Since I just typed it

    30" ACD.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •