Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 52 of 52

Thread: Hardware + Tables.

  1. #41
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by Firefox
    It's, unfortunately, standard practise..
    When you're expecting a delivery (NO! NOT PREGNANCY! DUH!), just rent a couple of DVD's & buy some chips...
    Have a bout of couchpotatotitis for a day and wait...
    Well they reached at 4.50+, 10 minutes before the stipulated timing.

  2. #42
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Hmm .. .sorry abit slow ... vhive ... had some bad experiences with them @ the parkway branch ... screwed up the delivery dates and timings

    Anyway, tables wise, learnt a lesson, till now i never buy tables off vhive or ikea for computers... using all sitoca ... abit overpriced but they last.

  3. #43

    Default 1 GB to 3 GB RAM

    Quote Originally Posted by espn
    Also, at the same time, wondering if it's a good idea to increase my current RAM count from 1GB to 3GB. Would XP Pro be able to really fully utilise it? I'm running A64 with dual now. Suggestions?
    Hi espn

    You will need to check the maximum RAM that your computer's motherboard or chipset supports. For example, I am running an Intel 815 Chipset, which supports only upto 512 MB, no matter whether you use XP-Pro or XP-Home. Upto 2 GB should be a safe bet.

    Just my 2 cents...

    Deb

  4. #44
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    DA: Wanted to take sitoca, but their blardy website is faulty, I can't browse their catalogue, so I gave up went for vHive instead, I went to the branch @ Funan.



    Hi Deb, my mobo is a Socket 939, it can support up to 4GB of dual channel DDR400/333. Currently using WinXP Pro tho'

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Should visit their 6th floor showroom @ SLS ... yes their website is faulty .. but my recent purchase of another sitoca table, was a little disappointing... but quality still beats the *hit out of vhive any time.

  6. #46
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Well, was really too lazy to go SLS... since NUG often happens at funan area, thought I'd drop by there and look, hope this table can last me at least 5-10 years before I ever thought of changing again.

  7. #47
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    Well, was really too lazy to go SLS... since NUG often happens at funan area, thought I'd drop by there and look, hope this table can last me at least 5-10 years before I ever thought of changing again.
    My sitoca is already from my 486 days till now ...

  8. #48
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Hehe... the one that I just threw was about 10 years too

  9. #49

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    S80: I'll post after I get the table, the table has yet to arrive.
    okie tks
    hehe

  10. #50
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Actually posted inside sentosa thread, but anyway


  11. #51

    Default

    ic ..
    how much ?

  12. #52
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    The entire wooden platform $279.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •