Page 87 of 97 FirstFirst ... 37627782858687888992 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1721

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    so sorry encik radiation... cannot join u on sunday cuz i have a shoot in the morning.......

    it's ok encik rusty . . .

    insyallah lain kali leh shoot same same .

  2. #1722

    Default Buah Ii

    BUAH II

    Ahad 31 JULY 2005 jam 8 pagi

    Semua dipersilakan hadir


    hi teman teman semua .

    Tentu nya sudah sudi maklum , yang Pasar Geylang Serai akan ditutup tidak lama lagi .

    jadi , disini saya nak cadang kan kiter adakan "BUAH 2 " pada 31 July ini .


    Jadi di sini saya harap teman teman semua yang berminat coretkan lah nama di bawah.

    "BUAH II - Sehari Di Geylang Serai"


    Tarikh - 31 july 2005
    Tempat - Geylang Serai (Pasar n kawasan yang sewatku dengan nya)
    Waktu - Jam 8-9 (saya akan berada di sana agak awal)

    so saya mulakan list . . .


    1) radiation
    2) Razor
    3) saifulbahar (i kat kl 28-30, so kalau tak extend, i'll join) i shoot holga nanti
    4) incubus
    5) AxisOfJustice [jumpa kat maner eh? b/fast dulu?]
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)


    Kita anak jumpa di restaurant ...Yasin (sederet bus stop 7-11, kedai prata) pukul 8 pagi .

    sapa yang tersesat leh call saya amir -90086310 or leh call razor or axisofjustice juga ye .

    kalo ada yang nak ikut serta sekali leh lah letak kan nick nya or trus jumpa di geylang . (lebih baik taruk nick so leh keep track.)


    terima kasih

  3. #1723

    Default

    sesiapa lagi yg hendak pergi shoot gig besok di esplanade??

  4. #1724
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    galaxy far far away
    Posts
    1,837

    Default

    geng, bsok jadi ker tak?
    give me a pen, and i'll give you my signature

  5. #1725
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    besok jadi lah incooboos...
    jgn tak datang... jgn tak call radiation...

  6. #1726

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    besok jadi lah incooboos...
    jgn tak datang... jgn tak call radiation...

    ok teman teman . . . esok confirm jam 8 pagi . kedai prata nama yasin . sederet bus stop n 7-11.
    apa apa leh call saya k .

    90086310 . amir

  7. #1727

    Default

    hi teman teman . . . jng lupa temu janji kita di geylang jul 8 pagi ya . . . .

  8. #1728
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Abang yang handsome,

    Siapa ada angkat gambar "Api Kerja" semalam? Boleh Post di-sini kah?

    Doomo arigatoo!

  9. #1729

    Default Ultramarathon Guinness World Record Attempt by Dr. William Tan

    Covering the above event with a group of photog friends from PSS for 24hrs from 30th Jul 05, 4p.m. to 31st Jul 05 6p.m.

    Here's a couple of photos I like. Tell me what you all think.

    The rest can be found here: http://axisofjustice.multiply.com/photos/album/12




  10. #1730

    Default

    alo alo alo . . .

    mana semua teman teman di sini . . .

    tak kan senyap aje . . .

  11. #1731

    Default

    Quote Originally Posted by radiation
    alo alo alo . . .

    mana semua teman teman di sini . . .

    tak kan senyap aje . . .
    radiation, thanks for coming to shoot at RI tadi. Do share your winning shots of Dr. William!

  12. #1732
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    galaxy far far away
    Posts
    1,837

    Default

    geng...... RI ader aper event seh?
    give me a pen, and i'll give you my signature

  13. #1733

    Default

    Hello kekawan, sori tak dapat ikut tadi pagi.... terlalu penat balik dari kl.

    foto untuk sharing kat semua... tembak tadi petang sebelum sunset.... tak olah digital, cuma unsharp mask dan contrast paki PS. Kamera Panasonic FZ20.


    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

  14. #1734

    Default

    This is what I shot today.
    No theme. nothing special in mind
    first time I joined Azure's AG outing
    Please give comments.

    http://community.webshots.com/album/409365453kYeAgR

  15. #1735
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by saifulbahar
    Hello kekawan, sori tak dapat ikut tadi pagi.... terlalu penat balik dari kl.

    foto untuk sharing kat semua... tembak tadi petang sebelum sunset.... tak olah digital, cuma unsharp mask dan contrast paki PS. Kamera Panasonic FZ20.


    Cantik!!
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  16. #1736
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by saifulbahar
    Hello kekawan, sori tak dapat ikut tadi pagi.... terlalu penat balik dari kl.

    foto untuk sharing kat semua... tembak tadi petang sebelum sunset.... tak olah digital, cuma unsharp mask dan contrast paki PS. Kamera Panasonic FZ20.


    JAMBU........

  17. #1737
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    South
    Posts
    490

    Default

    wah, ni panjang dari KL...

  18. #1738

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    radiation, thanks for coming to shoot at RI tadi. Do share your winning shots of Dr. William!

    it's my pleasure bro . . .

    anyway will sure post some .

    cheers

  19. #1739

    Default

    Quote Originally Posted by saifulbahar
    Hello kekawan, sori tak dapat ikut tadi pagi.... terlalu penat balik dari kl.

    foto untuk sharing kat semua... tembak tadi petang sebelum sunset.... tak olah digital, cuma unsharp mask dan contrast paki PS. Kamera Panasonic FZ20.




    power ahhhhh . . .

  20. #1740

    Default Singapore Fireworks Festival on 6th August

    Takde yg nak gi shoot the SFF this SAturday??

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •