Page 85 of 97 FirstFirst ... 3560758083848586879095 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1681

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    macam rojak? rojak macam kita lah!

    hi nal . . .

    apa khabar ? tak keja ke ?

    kalo tak de apa apa hari sun turun ahhh shoot pat geylang serai tu . . .

  2. #1682

    Default

    BUAH II

    Ahad 31 JULY 2005 jam 8 pagi

    Semua dipersilakan hadir


    hi teman teman semua .

    Tentu nya sudah sudi maklum , yang Pasar Geylang Serai akan ditutup tidak lama lagi .

    jadi , disini saya nak cadang kan kiter adakan "BUAH 2 " pada 31 July ini .


    Jadi di sini saya harap teman teman semua yang berminat coretkan lah nama di bawah.

    "BUAH II - Sehari Di Geylang Serai"


    Tarikh - 31 july 2005
    Tempat - Geylang Serai (Pasar n kawasan yang sewatku dengan nya)
    Waktu - Jam 8-9 (saya akan berada di sana agak awal)

    so saya mulakan list . . .


    1) radiation
    2) Razor
    3)
    4)
    5)
    6) saifulbahar (i kat kl 28-30, so kalau tak extend, i'll join) i shoot holga nanti
    7)
    8)
    9)
    10) AxisOfJustice [jumpa kat maner eh? b/fast dulu?]
    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

  3. #1683

    Default

    Sorry can't attend the 'buah'...will be cycling instead...my bike's been neglected recently...need to utilise it.

    Radiation: Thx very much for the PM-invite.

    Cheers....Nizz

  4. #1684
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    muzzimages
    Posts
    48

    Default

    Woit, amacam geng!

    Sorry tak dapat turun on the last one. Ada hal sikit dar. Hmmm Sunday nie looks promising.

    Nizz - Where to? Coastal ah? hmm XC vx DH? Heh

    Bum - Lu 8"?? Get a GRIP on yourself dar.... Dah bangun lum tu? Ke tak gi sekolah lagi nie?

  5. #1685
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Tampines
    Posts
    3,287

    Default

    Alamak aku nak gi Melaka pulak this weekend. Asik miss aja. Tak apa lain kali aja lah.

  6. #1686

    Default

    Quote Originally Posted by psygnosis
    Woit, amacam geng!

    Sorry tak dapat turun on the last one. Ada hal sikit dar. Hmmm Sunday nie looks promising.

    Nizz - Where to? Coastal ah? hmm XC vx DH? Heh

    Bum - Lu 8"?? Get a GRIP on yourself dar.... Dah bangun lum tu? Ke tak gi sekolah lagi nie?
    hahaha lu macam sial arh!!!! kepala buto masak asam!

  7. #1687
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    galaxy far far away
    Posts
    1,837

    Default

    BUAH II

    Ahad 31 JULY 2005 jam 8 pagi

    Semua dipersilakan hadir


    hi teman teman semua .

    Tentu nya sudah sudi maklum , yang Pasar Geylang Serai akan ditutup tidak lama lagi .

    jadi , disini saya nak cadang kan kiter adakan "BUAH 2 " pada 31 July ini .


    Jadi di sini saya harap teman teman semua yang berminat coretkan lah nama di bawah.

    "BUAH II - Sehari Di Geylang Serai"


    Tarikh - 31 july 2005
    Tempat - Geylang Serai (Pasar n kawasan yang sewatku dengan nya)
    Waktu - Jam 8-9 (saya akan berada di sana agak awal)

    so saya mulakan list . . .


    1) radiation
    2) Razor
    3)
    4)
    5)
    6) saifulbahar (i kat kl 28-30, so kalau tak extend, i'll join) i shoot holga nanti
    7) incubus
    8)
    9)
    10) AxisOfJustice [jumpa kat maner eh? b/fast dulu?]

    jumpa kat maner?? aku ni BUAH nyer virgin
    give me a pen, and i'll give you my signature

  8. #1688

    Default

    bros, me sat and sun WORKING!!!!

  9. #1689
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha lu macam sial arh!!!! kepala buto masak asam!
    sabar brader, sabar...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  10. #1690
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    bros, me sat and sun WORKING!!!!
    aku nak tengok gambar CSI kau punya boleh?
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #1691

    Default

    this saturday 30th july shoot funk nye gig kat esplanade ok!.. besoknya baru geyland serai. datanglah kawan2. support lah my friend's are playing. the event starts at 8 and it would be good to meet up at 7 over at capitol nye long john silvers. http://www.agingyouth.com/gigs_site/...that_thang.htm

  12. #1692
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    muzzimages
    Posts
    48

    Default

    Abih nak shoot pakai apa? wide angle Lens aku member dah pinjam. Tsk....

  13. #1693

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha lu macam sial arh!!!! kepala buto masak asam!
    i think that it's best that we refrain from obscenities, cursing & swearing in this thread ...

  14. #1694
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    this saturday 30th july shoot funk nye gig kat esplanade ok!.. besoknya baru geyland serai. datanglah kawan2. support lah my friend's are playing. the event starts at 8 and it would be good to meet up at 7 over at capitol nye long john silvers. http://www.agingyouth.com/gigs_site/...that_thang.htm

    Bum, Dinner on you? If so, gerenti i'll be there!

    Dengar tu cakap Abang Aixis eh..
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  15. #1695
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    bum... nanti kita ramai2 azan pat telinga kau... jangan takot... radiation boleh pegang fire extinguisher...

  16. #1696

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    bros, me sat and sun WORKING!!!!

    no worries bro . . .there will b more chnces in future .

  17. #1697

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    bum... nanti kita ramai2 azan pat telinga kau... jangan takot... radiation boleh pegang fire extinguisher...

    bukan kata fire extinguisher rusty , nanti aku panggil kan fire engine sekali k . . .


    ha ha ha

  18. #1698

    Default

    hahaha... sapa2 shoot this saturday?

  19. #1699

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    bros, me sat and sun WORKING!!!!
    read in BH yesterday, Geylang Serai mkt will be closing end of the year. So masih ada lagi peluang kalau tak dpt join in the shoot this sunday.

  20. #1700

    Default

    harlow.. siapa2 mahu shoot gig kat esplanade this saturday?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •