Page 76 of 97 FirstFirst ... 2651667174757677788186 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1501
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Biji #5


    22nd July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Liang Seah Street. Kedai Prata with Yellow Signboard facing Hotel Inter-Continental, Bugis Junction

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor (most probably lambat)
    2. AxisOfJustice
    3. Radiation
    4. rusty
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Aixisofjustice atau bumotic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku
    Biji #4 - Revival of photo club yang long forgotten

    Biji 5# - Up to u all nak bual bual...anything goes

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.

  2. #1502
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Tix belom beli lagi. later today baru gi beli.

    Tak salah aku from the advert, it says that concert tix for that saturday costs $80 ... and that will also include ministry of sound performance. tak tahu paul gilbert will perform first or ministry of sound ... tapi aku agak should be paul gilbert ahh ...

    siaper yg nak gi dgr ministry of sound ... aku taknak ...

    Kalau kau beli tix $80, kau bole see the performances of the ministry of Sound which starts at 7.30pm. Kalau kau beli tix $30, kau cuma bole masok pukul 10.30pm only and see the performaces of Paul Gilbert and Joe N.M!

    Beli yang $30 sudah......

  3. #1503
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Kalau kau beli tix $80, kau bole see the performances of the ministry of Sound which starts at 7.30pm. Kalau kau beli tix $30, kau cuma bole masok pukul 10.30pm only and see the performaces of Paul Gilbert and Joe N.M!

    Beli yang $30 sudah......
    Darah naik.......................................

  4. #1504

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Kalau kau beli tix $80, kau bole see the performances of the ministry of Sound which starts at 7.30pm. Kalau kau beli tix $30, kau cuma bole masok pukul 10.30pm only and see the performaces of Paul Gilbert and Joe N.M!

    Beli yang $30 sudah......
    Joe ... from Sistic website, it says Paul Gilbert concert 7pm - 10.30pm. Check it out here: Paul Gilbert Concert

  5. #1505
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Joe ... from Sistic website, it says Paul Gilbert concert 7pm - 10.30pm. Check it out here: Paul Gilbert Concert
    Ak ah lah...sorry ah, member aku dah kasi salah info.

    Kalu ini macam aku terpaksa perform dengan MOS....Kirim salam ah...aku taknak!

  6. #1506
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Rusty, I'm in for the Friday Nite shoot.

  7. #1507

    Default

    Siaper going to Paul Gilbert's gig??

    I forgot that tonite is Good Charlotte ... nak pegi ker tak eh?

    Anyone else here also going to see Slipknot in Aug?

  8. #1508
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Good Charlotte malam nih? wow.
    Sapa gi tgk Siti Nurhaliza next week? hehehe...

  9. #1509
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Rusty, I'm in for the Friday Nite shoot.
    ok nanti akoo call kau malam khamis. Sapa lagik nak pegi? BTW, kalau ramai yang pergi, kiter semua kena split up jugak, kalau tak nanti terlampau attract attention.. Joe, ko pakai cermin mata itam, nanti orang mintak otograp...

  10. #1510

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    Good Charlotte malam nih? wow.
    Sapa gi tgk Siti Nurhaliza next week? hehehe...
    ada tiket free aku nak gi ... hehe ..

  11. #1511

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    ok nanti akoo call kau malam khamis. Sapa lagik nak pegi? BTW, kalau ramai yang pergi, kiter semua kena split up jugak, kalau tak nanti terlampau attract attention.. Joe, ko pakai cermin mata itam, nanti orang mintak otograp...
    I'm in too ..

    Anyone knows when & where the finals for the School of Rock will be held?

  12. #1512
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    ok nanti akoo call kau malam khamis. Sapa lagik nak pegi? BTW, kalau ramai yang pergi, kiter semua kena split up jugak, kalau tak nanti terlampau attract attention.. Joe, ko pakai cermin mata itam, nanti orang mintak otograp...
    Oiii geng...Kalau aku pakai cermin mata itam malam malam nanti orang ingat aku sexophonist buta!! Tak glamour langsung.

    Aku suggest kau kumpul kan members kita seramai 9 orang. Lepas tuh kita semua pakai topeng. Nanti orang ingat kita Slipknot dan aku gerenti dorang mesti mintak otograp.

    Ini baru glamour!

  13. #1513

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Oiii geng...Kalau aku pakai cermin mata itam malam malam nanti orang ingat aku sexophonist buta!! Tak glamour langsung.

    Aku suggest kau kumpul kan members kita seramai 9 orang. Lepas tuh kita semua pakai topeng. Nanti orang ingat kita Slipknot dan aku gerenti dorang mesti mintak otograp.

    Ini baru glamour!
    Nanti org ingat Cosfest pulak kat esplanade ...

  14. #1514
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Rusty, I'm in for the Friday Nite shoot.
    Kat mana, pukul brape?
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  15. #1515

    Default pendapat

    tolong undi...sapa pilih d70s, 350d and d50...tolong undi.

  16. #1516
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    galaxy far far away
    Posts
    1,837

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Kat mana, pukul brape?

    ada sooonting aper ni?
    give me a pen, and i'll give you my signature

  17. #1517
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    BAYBEATS : Singapore's Biggest Alternative Gathering (Gig besar ler tu..)
    Venue: Esplanade
    Friday 15th July 2005
    URL : www.baybeats.net

    01 : Due to the possibly large crowd, we should all split up and shoot in pairs (buddy system) even though we have initially gathered together.

    02 : Pada aku, Friday nih dia peh band2 sikit nyer boring ah. Tapi bagos kalau sesapa yg nak practise ambik gambar gig memalam.

    03: Meet up at 6.45pm, somewhere pat city hall to have dinner, chit chat and relax first. Proceed to esplanade at 8pm.

    04: Sapa2 yg driving... try not to drive because i read somewhere that several roads will be blocked due to NDP rehearsals. I may be wrong. Do your research before deciding.

    Saper nak pegi??
    1. Rusty
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

  18. #1518

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    tolong undi...sapa pilih d70s, 350d and d50...tolong undi.

    saya rasa D70s yang terbaik . . .

    BELI BELI BELI

  19. #1519

    Default

    BAYBEATS : Singapore's Biggest Alternative Gathering (Gig besar ler tu..)
    Venue: Esplanade
    Friday 15th July 2005
    URL : www.baybeats.net

    01 : Due to the possibly large crowd, we should all split up and shoot in pairs (buddy system) even though we have initially gathered together.

    02 : Pada aku, Friday nih dia peh band2 sikit nyer boring ah. Tapi bagos kalau sesapa yg nak practise ambik gambar gig memalam.

    03: Meet up at 6.45pm, somewhere pat city hall to have dinner, chit chat and relax first. Proceed to esplanade at 8pm.

    04: Sapa2 yg driving... try not to drive because i read somewhere that several roads will be blocked due to NDP rehearsals. I may be wrong. Do your research before deciding.

    Saper nak pegi??
    1. Rusty
    2. radiation (kalau aku tak de pe pe )
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

  20. #1520

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    tolong undi...sapa pilih d70s, 350d and d50...tolong undi.
    D70s .... [BOLD]LELONG! LELONG! LELONG![/BOLD]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •