Page 70 of 97 FirstFirst ... 204560656869707172758095 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1381
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    but tak tahu if the place still exist ker tak ...
    According to streetdirectory.com, address itu tak exist. tapi No. 40 jalan ubi is actually the kampong ubi community centre.

  2. #1382
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Aku check pat streetdirectory tapi takde 34A Jalan Ubi.

    Yang ader cuma 10 Jalan Ubi which is Kampong Ubi CC, 11 Jalan Ubi which is Geylang Vocational and 40 Jalan Ubi which is aku tak tahu building apa.

    Underground tak?

  3. #1383

    Default

    job offer ke pe?

    Quote Originally Posted by rusty
    ooh ok... hmmmm... thanks ibs..just got an unexpected phonecall...

  4. #1384
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Tampines
    Posts
    3,287

    Default

    Alamak brader itu alamat dulu lah. Dah tak ada no 34A lah. Entah lah kalau dorang tu sembunyi alamat baru mereka.

  5. #1385
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    job offer ke pe?
    tak ah.. carik jodoh... janda kaya..
    hahahaha..

  6. #1386

    Default

    Quote Originally Posted by jbma
    Alamak brader itu alamat dulu lah. Dah tak ada no 34A lah. Entah lah kalau dorang tu sembunyi alamat baru mereka.
    ah ah ... aku realise that. but tu lah alamat yg listed kat ROS website. Maybe dari dulu tak tukar alamat walaupun dah takder lagi.

  7. #1387

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    tak ah.. carik jodoh... janda kaya..
    hahahaha..
    woooiii ... janda kaya?! ada lagi janda2 kaya yg bole intro tak?? kekeke ...

  8. #1388

    Default

    ha ha . . .

    sapa nak cari janda kaya tu ?

    mana tahu leh belikan VR nya range ke , D2X ke .

    hi hi hi

    CARI CARI CARI jangan tak CARI

  9. #1389
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by CuteNinja
    Hallo, saya dari Indonesia, Jakarta.
    Missy Y!! Selamat datang!!!



    Next gathering join us !!

    BTW I am Razin.
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  10. #1390
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by radiation
    ho ho ho baru balik JB lah . . .

    sarjan razor tak gi shoot nari ?


    selamat malamzZzZzZz
    Sarjan Razor busy... but sempat drop by Singapore Expo to shoot some curves!!

    Enjoy!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .





    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #1391

    Default

    dulu waktu aku duduk kaat jln ubi ,kawasan tu banyak tempat small business site, mungkin diaorang pakai alamat disitu, nomor rumah aku 81-P, kalo you all mention wahid gangstar diorang mesti tahu...tempat aku pulak banyak residential ...
    bum...bila next outing?kesian aku punya kiev,...
    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    ah ah ... aku realise that. but tu lah alamat yg listed kat ROS website. Maybe dari dulu tak tukar alamat walaupun dah takder lagi.

  12. #1392

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Sarjan Razor busy... but sempat drop by Singapore Expo to shoot some curves!!

    Enjoy!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .






    POWER!!!!

    These are the real models of Dream Cars Asia!!!

  13. #1393
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Satu lagi gambar...another jambu model.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .


    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  14. #1394

    Default

    yo razor...gambar power...but kenapa extreme low angle? kau minat tayar kot?

    alahai...kalau lah kereta tu aku punya...alahai.
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  15. #1395

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Aku check pat streetdirectory tapi takde 34A Jalan Ubi.

    Yang ader cuma 10 Jalan Ubi which is Kampong Ubi CC, 11 Jalan Ubi which is Geylang Vocational and 40 Jalan Ubi which is aku tak tahu building apa.


    Underground tak?

    Mungkin address under Kampung Ubi CC, I'll check with the "MP" there.
    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

  16. #1396

    Default

    Razor, gambar power abis!!!
    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

  17. #1397
    Moderator
    Join Date
    May 2002
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    4,026

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    Aku check pat streetdirectory tapi takde 34A Jalan Ubi.

    Yang ader cuma 10 Jalan Ubi which is Kampong Ubi CC, 11 Jalan Ubi which is Geylang Vocational and 40 Jalan Ubi which is aku tak tahu building apa.

    Underground tak?

    Hahahaha......korang buat aku gelak lah!!!!!!!

  18. #1398
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by khairi
    yo razor...gambar power...but kenapa extreme low angle? kau minat tayar kot?

    alahai...kalau lah kereta tu aku punya...alahai.

    Aku ada tayar fetish agaknye..... "oh tayar... you are soo round... luv ya grooves..."
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  19. #1399
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Aku ada tayar fetish agaknye..... "oh tayar... you are soo round... luv ya grooves..."
    sapa2 yang ada spare tayar somewhere around your waist... harap jauhi diri... hahaha..

  20. #1400

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Aku ada tayar fetish agaknye..... "oh tayar... you are soo round... luv ya grooves..."

    ada juga tayar nya fetish ke ? hi hi hi

    anyway gambar nya best . . . dari sudut yang lain , lain dari yang lain . . .

    ho ho ho

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •