Page 65 of 97 FirstFirst ... 154055606364656667707590 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1281

    Default

    BIJI #04
    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (most probably lambat)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9. Amirhamzah (saya sampai lambat sikit)
    10. Sulhan
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

  2. #1282

    Default

    BIJI #04
    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (most probably lambat)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9. Amirhamzah (saya sampai lambat sikit)
    10. Sulhan
    11. ibs
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

  3. #1283

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    I noticed that there will be some new faces coming for BIJI#4. So how do the new faces recognise the group when they arrive at Kg. Gelam Cafe?

    Maaf kerana berkomunikasi dlm bahasa omputih ... hehe ...

    Cadangan - maybe place a camera on the table??
    bawak banner besar besar.

  4. #1284

    Default

    ok memanda menteri, hamba pon nak tutut serta, kena pakai baju kurung kot? siap dgn keris dan samping? jadi mika orang kenal hamba....

  5. #1285

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    ok memanda menteri, hamba pon nak tutut serta, kena pakai baju kurung kot? siap dgn keris dan samping? jadi mika orang kenal hamba....
    letak lah nama kat dalam senarai.

  6. #1286

    Default

    dah try masok...tapi kena reject...dia bilang msg pendek sangat...kebabai...
    Quote Originally Posted by bumortic
    letak lah nama kat dalam senarai.

  7. #1287

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    dah try masok...tapi kena reject...dia bilang msg pendek sangat...kebabai...
    brader wahidkarim55, just copy the list & paste lah ... boleh per ... or click the "Quote" button.
    Last edited by AixisOfJustice; 25th June 2005 at 02:46 PM. Reason: add to original msg

  8. #1288

    Default

    BIJI #04
    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (most probably lambat)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9. Amirhamzah (saya sampai lambat sikit)
    10. Sulhan
    11. ibs
    12. wahidkarim55
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

  9. #1289
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    BIJI #04
    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (most probably lambat)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9. Amirhamzah (saya sampai lambat sikit)
    10. Sulhan
    11. ibs
    12. wahidkarim55
    13. Joe N.M
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    ----------------------------------------------------------

    Orait ...aku no.13

    Kali nih ramai betul orang. Ya, kita pasang banner "KFMS". (Kelab Fotografi Melayu Singapura)

  10. #1290

    Default

    Wahh!!! Very encouraging lah ... makin ramai sekarang.

    Hopefully semua dpt turun ... tak kisah kalau lambat.

    Mari-mari ... meriahkan lagi suasana di Kg. Gelam Cafe!!!

    Nampak-nampak 1st July, Kg. Gelam Cafe akan diserbu fotographers Melayu KlubSNAP ... hehehe ...

  11. #1291

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Wahh!!! Very encouraging lah ... makin ramai sekarang.

    Hopefully semua dpt turun ... tak kisah kalau lambat.

    Mari-mari ... meriahkan lagi suasana di Kg. Gelam Cafe!!!

    Nampak-nampak 1st July, Kg. Gelam Cafe akan diserbu fotographers Melayu KlubSNAP ... hehehe ...
    wooohoo tu lah.. 12orang!.. byk tu ouhhh.. macam gini bley dudok kat the 1st ever biji nye tempat lah.. dorang tak kasi dudok atas kita bantah... acam??... hahaha.. i want me shesha... hahaha

  12. #1292

    Default masok

    ok dah masuk..sorry butt er finger..
    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    brader wahidkarim55, just copy the list & paste lah ... boleh per ... or click the "Quote" button.

  13. #1293

    Default new guys

    updates updates
    Quote Originally Posted by Joe N.M
    BIJI #04
    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (most probably lambat)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9. Amirhamzah (saya sampai lambat sikit)
    10. Sulhan
    11. ibs
    12. wahidkarim55
    13. Joe N.M
    14. Ross (if back from puerto rico by 29th)
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    ----------------------------------------------------------

    Orait ...aku no.13

    Kali nih ramai betul orang. Ya, kita pasang banner "KFMS". (Kelab Fotografi Melayu Singapura)

  14. #1294

    Default

    Quote Originally Posted by ross
    updates updates
    wah dah 14 orang dah gini.. gila gila gila...

  15. #1295

    Default

    ini 1 of the many shots i took today. aku punya film blom habis so aku post yg ini dulu. taken pakai d70.

  16. #1296
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    ini 1 of the many shots i took today. aku punya film blom habis so aku post yg ini dulu. taken pakai d70.
    One only?
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  17. #1297

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    One only?
    hahaha got a few... tapi semua dlm film... aku ambik ni pon pasal film dah habis... lepas 1 shot tros aku pakai film balik.. hahaha

  18. #1298

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    ini 1 of the many shots i took today. aku punya film blom habis so aku post yg ini dulu. taken pakai d70.
    bum:

    sunset pada hari khamis minggu lepas pun camni cantik jugak. malangnya akku tak bawak kamera ari tu ...

  19. #1299
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    wah dah 14 orang dah gini.. gila gila gila...

    hmmm... may have to rethink of the meeting place if indeed there will be 14 of us.....
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  20. #1300

    Default

    sepertimana yg dicadangkan oleh brader bum, we cld adjourn to the place we had our 1st BIJI ... aku pon dah lupa apa nama tempat tu ..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •