Page 63 of 97 FirstFirst ... 133853586162636465687388 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1241

    Default

    Amir> your picts ok per...

    AoJ> 50mm is good! power!

    Bum> aisehman, your picts aku tak leh preview....pc aku dah shod dot agaknya.

    my picts for the concert wasnt that good cos i was trying some funny idea yang aku rasa perlu practice.
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  2. #1242

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    Pokok tak ada. Baja belom cukup.

    nantikan perjumpaan BIJI yang akan datang. Selalunya di organise oleh Sarjan Razor...
    Wah! mesti datang nye. unless jatuh on my workday again! sigh....

  3. #1243

    Default

    So Sarjan Pisau Cukor bila BIJI akan datang. Kita semua boleh kopitiam lah
    Think of concepts and work towards it.

  4. #1244

    Default

    Quote Originally Posted by airforce1
    So Sarjan Pisau Cukor bila BIJI akan datang. Kita semua boleh kopitiam lah
    So far sesi BIJI kami diadakan lebih kurang sebulan sekali.

    BIJI#3 telah langsung pada 17hb Jun.

    Hamba cadang BIJI#4 dilangsungkan pada 8hb atau 15hb Julai.

    or ?

  5. #1245

    Default

    next biji. 1st of july lah.. siapa hendak letak nama didalam senarai. ini untuk tgk berapa orang interested.

    1)bumortic
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)

  6. #1246

    Default

    next biji. 1st of july lah.. siapa hendak letak nama didalam senarai. ini untuk tgk berapa orang interested.

    1)bumortic
    2) AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)

  7. #1247
    Deregistered
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Compass H
    Posts
    2,094

    Thumbs up

    next biji. 1st of july lah.. siapa hendak letak nama didalam senarai. ini untuk tgk berapa orang interested.

    1)bumortic
    2) AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3) Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4)
    5)
    6)
    7)
    __________________
    Life's a Journey, Not a Destination.
    My PhotoBlog

  8. #1248
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Biji #4


    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  9. #1249

    Default

    apasalsatu hari aje? baguzlah tu kalo ada biji leh pergi sama2.. bolehlah hang ajar aku dslr...deal.
    Quote Originally Posted by razor
    Aku kat seberang jalan menghadap the Metta School, belakang bus-stop.... Satu hari leh jumpa

  10. #1250
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by amirhamzah1980
    Razor - Amacam abg CZ kiter tu ?

    hi hi hi
    Amacam CZ???.... macam bagus aje...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #1251
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    apasalsatu hari aje? baguzlah tu kalo ada biji leh pergi sama2.. bolehlah hang ajar aku dslr...deal.

    Set! Tapi aku selalu lambat sikit cos kerja selalu tak boleh habis..
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  12. #1252
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    UP NORTH
    Posts
    727

    Default

    ada apa ya ?????
    lama sangat aku tak kemari . . . .

  13. #1253
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    kiter tengah plan nak ada kan " BIJI " aka " SEED " jadi sesiapa yang berkesempatan , dipersilakan hadir .




    Quote Originally Posted by Fundee
    ada apa ya ?????
    lama sangat aku tak kemari . . . .

  14. #1254

  15. #1255
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    selamat malam teman2...
    selamat malam bum . . .

  16. #1256

    Default

    Biji #4


    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.

  17. #1257

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Amacam CZ???.... macam bagus aje...
    kekekek ... turun kat BIJI razor ... lambat pun takpe ... kita akan menanti ketibaan tuan.

    aku percaya ramai nak dgr pengalaman penggambaran anda dgn Abg CZ ... kekekek ...

  18. #1258

    Default

    Biji #4


    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.
    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

  19. #1259
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Biji #4


    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.

  20. #1260
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    UP NORTH
    Posts
    727

    Default

    1st July 2005 Friday 7:30pm

    All are welcome!

    (What is Biji - It is a direct translation of S.E.E.D (CS acronym for Shopping something Expendables Day). Anyway here it is used to call a gathering)

    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 7:30pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. bumortic
    2. AxisOfJustice (tulis dulu nama, akan consperm hari sebelumnya)
    3. Adnan (tapi jumpa kat mana? aku bolih turun kejap aje)
    4. razor (most probably lambat)
    5. Nizz
    6. Saifulbahar (macam biasa kalau takde apa apa)
    7. Rusty
    8. Fundee (aku sampai after 8pm)
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #2.5 - Sunday Shooting & Blue screen effect
    Biji #3 - Razor absent.... dun know apa yang telah berlaku

    Biji #4 - ??

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •