Page 61 of 97 FirstFirst ... 113651565960616263667186 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1201

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Sini pun ada Sarong Party Perumpuan kah?
    ehh ... mana ada?

    perempuan pakai sarong mungkin ada ... hehehe ...

    tupperware party perempuan pun mungkin jugak ...

  2. #1202

    Default

    yo Amirhamzah, Bum and alamak, tak ingat lah nama yang lagi satu tuu.
    ini sedikit sebanyak gambar2 yang aku snap last saturday during the concert.
    it was cool meeting you guyz!







    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  3. #1203

    Default

    Quote Originally Posted by Yin
    hewwo~
    saya dari indo! threadnya pandjang amat *batja k blakang*
    selamat mengunjung Yin!

    wahh!!! saya suka dengan illustrasi kamu

    very cool!

  4. #1204

    Default







    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  5. #1205

    Default

    aixisofjustice>makasih! itu gambar2 lama... sekarang gw gambar di kertas saja, nggak pake komputer... jadi sudah lama nggak update website...

    khairi>wah ini konser dimana? gw liat 1 buku rock photography di kinokuniya... keren bgt!!! very inspiring!!! liat foto2 ini tiba2 jadi inget buku itu... btw poto lead singernya!

  6. #1206

    Default

    [QUOTE=khairi]yo Amirhamzah, Bum and alamak, tak ingat lah nama yang lagi satu tuu.
    ini sedikit sebanyak gambar2 yang aku snap last saturday during the concert.
    it was cool meeting you guyz! [QUOTE]
    khairi, it's imran lah ... or ikut nick aku, AoJ

    gambar2 ni excellent! semoga dpt peluang memetik konsert seperti ini lagi

    yg ni semua kau pakai flash eh? aku dtg lambat ... takde peluang nak naik atas stage.

    aku masih tak ingat kat mana aku nampak the girl in the first pic. she & her hubby look damn familiar lah ... we cld be related

  7. #1207

    Default

    Quote Originally Posted by Yin
    aixisofjustice>makasih! itu gambar2 lama... sekarang gw gambar di kertas saja, nggak pake komputer... jadi sudah lama nggak update website...

    khairi>wah ini konser dimana? gw liat 1 buku rock photography di kinokuniya... keren bgt!!! very inspiring!!! liat foto2 ini tiba2 jadi inget buku itu... btw poto lead singernya!
    konsert di Francaise alliance di 1 sarkies Rd...Cewek lead singer adalah temen lama gw semasa kuliah di poly dulu. sama juga dengan drummer, bassist & 2nd gitaris.
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  8. #1208

    Default

    [QUOTE=AixisOfJustice][QUOTE=khairi]yo Amirhamzah, Bum and alamak, tak ingat lah nama yang lagi satu tuu.
    ini sedikit sebanyak gambar2 yang aku snap last saturday during the concert.
    it was cool meeting you guyz!
    khairi, it's imran lah ... or ikut nick aku, AoJ

    gambar2 ni excellent! semoga dpt peluang memetik konsert seperti ini lagi

    yg ni semua kau pakai flash eh? aku dtg lambat ... takde peluang nak naik atas stage.

    aku masih tak ingat kat mana aku nampak the girl in the first pic. she & her hubby look damn familiar lah ... we cld be related
    tak pakai flash...all Av priority, cos ligthing changes rapidly...iso between 1600-3200, f number between f2.8-f4. This time round the lighting man, really play those low lights punya atmosphere and not many variations. Agaknya, member malas kot!?

    actually aku terseksa! the light got so low that the shutter was 1/25-1/60 for a FAST song! So picts go blur blur blur blur blur...macam aku nak swing itu lighting man!
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  9. #1209

    Default

    Here are my fav shots on the band called Serenaides



    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  10. #1210

    Default

    Quote Originally Posted by khairi
    yo Amirhamzah, Bum and alamak, tak ingat lah nama yang lagi satu tuu.
    ini sedikit sebanyak gambar2 yang aku snap last saturday during the concert.
    it was cool meeting you guyz!

    I want that AXE (but DEE 2 AXE pun jadi lah)!!!

    Tengok dorang main atas pentas, teringat masa muda2 dulu ...

  11. #1211
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    I want that AXE (but DEE 2 AXE pun jadi lah)!!!

    Tengok dorang main atas pentas, teringat masa muda2 dulu ...
    ceh cehh... masa muda2 sehh....

    kau rambot afro eh dulu?

    hehehehe...

    apa gitar kau ada dulu? aku tak pernah main gitar2 mahal seh... kecik2 dulu jamming pat seng chye jer... slalu kena maki dgn ah-beng kedai tu... main kuat sangat hahaha..

  12. #1212
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Amboi........semua member tak bekerja ke?

  13. #1213

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    ceh cehh... masa muda2 sehh....

    kau rambot afro eh dulu?

    hehehehe...

    apa gitar kau ada dulu? aku tak pernah main gitar2 mahal seh... kecik2 dulu jamming pat seng chye jer... slalu kena maki dgn ah-beng kedai tu... main kuat sangat hahaha..
    kekekek ... rambut tak afro lah brader ... tapi kalau dah panjang ada sikit macam amy search

    gitar2 aku masih simpan lagi, tapi dah 10 tahun tak main.

    gitar karen aku pakai yamaha rgx something ... tak ingat

    gitar tong pulak brand dia aku tak ingat ... gitar tong ada built in amp.

    pedal2 semua masih ada jugak ... tapi entah kat mana aku simpan

  14. #1214
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    kekekek ... rambut tak afro lah brader ... tapi kalau dah panjang ada sikit macam amy search

    gitar2 aku masih simpan lagi, tapi dah 10 tahun tak main.

    gitar karen aku pakai yamaha rgx something ... tak ingat

    gitar tong pulak brand dia aku tak ingat ... gitar tong ada built in amp.

    pedal2 semua masih ada jugak ... tapi entah kat mana aku simpan
    Gitar brader pun boleh angkat 3 megapixel gambar?

  15. #1215

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Gitar brader pun boleh angkat 3 megapixel gambar?
    heheh ... 10 tahun dulu aku ingat belom lagi ada digicam. tapi kalau boleh pasang sekarang best jugak, eh ...

    gitar2 semua dah berhabok simpan dlm store ...

    bila tengok marty friedman & teman2 di gambar2 tu main, jari2 ku ini terasa gatal ...

  16. #1216

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Amboi........semua member tak bekerja ke?
    tuan Pro Image,

    tengah bekerja lah tuan ... tapi masih holiday mood lah ... ... enjen lambat nak start ... heheh

  17. #1217
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    tuan Pro Image,

    tengah bekerja lah tuan ... tapi masih holiday mood lah ... ... enjen lambat nak start ... heheh
    Bila enjen brader tukar minyak baru?

  18. #1218

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    kekekek ... rambut tak afro lah brader ... tapi kalau dah panjang ada sikit macam amy search

    gitar2 aku masih simpan lagi, tapi dah 10 tahun tak main.

    gitar karen aku pakai yamaha rgx something ... tak ingat

    gitar tong pulak brand dia aku tak ingat ... gitar tong ada built in amp.

    pedal2 semua masih ada jugak ... tapi entah kat mana aku simpan
    Eh.. aku pun ada yamaha rgx dulu. Angan2 macam paul gilbert.. tapi tak menjadi..

  19. #1219
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    ha ha ha . . .

    nampak nya ramai juga orang yang berkenan ngan guitar tu ye . . .

    anyway pada khairi , gambar aku kebanyakan nya blur lah . . .

    ha ha ha .

    amacam bum n AoJ ?

    ni serba sikit gambarku yang buruk ni . . .

    1)


    2)


    3)


    4)


    5)


    my very 1st concert shoot . . .

    ha ha
    Last edited by amirhamzah1980; 20th June 2005 at 06:45 PM.

  20. #1220

    Default

    eh semua... all the shots semua bagus bagus.... amir... kata tak boleh pakai flash? gambar #3 pakai flash kan?

    anyways, good shots...
    Saiful Bahar - "I don't care what equipment you use... but what you produce"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •