Page 60 of 97 FirstFirst ... 103550555859606162657085 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1181

    Default

    razor, wich part of semei u duduk...i kat blk 124....sebelah 125 lah tu...
    slamat berkenalan..
    Quote Originally Posted by razor


    Senyum Semua!


    Say "Ahhh!!"





  2. #1182
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by Jabz
    Phom Kaw Jai Pasah Malay Nit Not Khrap !
    mampos. akoo surrender ah gini. tannak cakap melayu lagi.

  3. #1183

    Default

    Quote Originally Posted by Jabz
    Phom Kaw Jai Pasah Malay Nit Not Khrap !
    bahasa apa ni... thai?

  4. #1184

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    mampos. akoo surrender ah gini. tannak cakap melayu lagi.
    haha. bro.. niari apa jadi?

  5. #1185

    Default eye

    kalo tak pakefotoshop pegi plastic
    surgery lah...ke ke
    Quote Originally Posted by rusty
    bagaimana nak menghilangkan eye-bags? bukan di photoshop tau.... betol peh eye-bags? hehehehe...

  6. #1186

    Default

    aku pulak suci dalam debu...

  7. #1187
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    aloooo semua

    selamat pagi ya . . .

  8. #1188
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    haha. bro.. niari apa jadi?

    hahaha... long story ah beb.... sorri...

    bangun kul 11.... gi rilek2 pat kedai kopi... gi tgk citer batman begins dgn maam, lepas tu balik...

    poof! sigh....

  9. #1189

    Default

    korang belom tido lagi eh? semua ni vampire lah ...

    aku pon sama ... baru jer balik dgn bum & amirhamzah1980.

  10. #1190

    Default

    me went pic takin wif my madam. and relek at spinelli's after a tiring day.

  11. #1191

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    hahaha... long story ah beb.... sorri...

    bangun kul 11.... gi rilek2 pat kedai kopi... gi tgk citer batman begins dgn maam, lepas tu balik...

    poof! sigh....
    haa. its ok man no worries. aku pun slack. but manage to go out for awhile to try out the new camera finally.

  12. #1192

    Default

    selamat pagi semua.. aku baru balik.. aku nak tido.. ada siapa2 yg nak dodoikan?... aku kasi d2x............... dlm mimpi aku lah.. hehehe

  13. #1193

    Default

    selamat pagi. Siapa disini suka ambil gambar nature dan wildlife. Kita boleh bertemu dan kongsi pengalamam. Kita mula dengan Macro photography di kawasan Central Catchment.

    Siapa setuju?
    Think of concepts and work towards it.

  14. #1194

    Default

    dats at ard bukit timah eh?

  15. #1195
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    razor, wich part of semei u duduk...i kat blk 124....sebelah 125 lah tu...
    slamat berkenalan..

    Aku kat seberang jalan menghadap the Metta School, belakang bus-stop.... Satu hari leh jumpa
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  16. #1196

    Default Studio Shoot - Body Painting

    Aku baru jer balik dari body painting studio shoot. Kira my 1st time shoot in studio. Tak tahu apa pose nak suroh model tu buat. Bagus jugak dia ada experience dan tahu nak pose.

    Nanti aku print & bawak at the next BIJI utk braders yg lain beri komen, pendapat dan tunjuk ajar. Boleh eh?

    Eh ... gambar camni, walaupun ada bodypaint, boleh print pat luar tak?

    PS - razor, model tu tanya kenaper kau tak dtg sekali. dia kata pat aku lain kali ajak kau sekali.

  17. #1197
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Aku baru jer balik dari body painting studio shoot. Kira my 1st time shoot in studio. Tak tahu apa pose nak suroh model tu buat. Bagus jugak dia ada experience dan tahu nak pose.

    Nanti aku print & bawak at the next BIJI utk braders yg lain beri komen, pendapat dan tunjuk ajar. Boleh eh?

    Eh ... gambar camni, walaupun ada bodypaint, boleh print pat luar tak?

    PS - razor, model tu tanya kenaper kau tak dtg sekali. dia kata pat aku lain kali ajak kau sekali.
    Boleh print kat rumah aku. ada photoprinter. Email ajelah... up to A4 size

    Yeah, model tu aku kenal... i think 17th July I shoot dia lagi sekali kat PSS...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  18. #1198
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    hello semua . . .

    AoJ - sorry tadi tak turun . . .

    Razor - Amacam abg CZ kiter tu ?

    hi hi hi

  19. #1199
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Sini pun ada Sarong Party Perumpuan kah?

  20. #1200

    Default

    hewwo~
    saya dari indo! threadnya pandjang amat *batja k blakang*

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •