Page 56 of 97 FirstFirst ... 63146515455565758616681 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1101

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    saya lagi bingung, kamera apa harus dibeli...d70 atau canon 350d
    harap diberi informasi...
    beli mamiya ZD.. hehehe

  2. #1102

    Default

    Banyak duit?!

  3. #1103

    Default

    btw, would love to come to biji or buah someday, da last biji and buah i was working!

  4. #1104
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    bukan under.. aku nye terover.. film aku 400 tapi aku tak tukar dial kat camera.. it wason 100...
    ooh ok.....

  5. #1105

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    btw, would love to come to biji or buah someday, da last biji and buah i was working!
    ahhh mari mari.. heehehehe

  6. #1106
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    saya lagi bingung, kamera apa harus dibeli...d70 atau canon 350d
    harap diberi informasi...
    Kedua duanya ialah camera yang bagus. But from what I know majoriti of us down here gunakan D70. Saya sendiri gunakan D70 dan boleh dikatakan berpuas hati dengan prestasinya.

    D70 ada Gaya, Mutu dan Keunggulan.

  7. #1107
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    saya lagi bingung, kamera apa harus dibeli...d70 atau canon 350d
    harap diberi informasi...
    Hmm.. sikit susah nak recomen. maybe you join the next biji....sapa ada 350d and d70 boleh bawak and kasi comments.

    aceerli.... both sama kelas tapi d70 takde vertical grip...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  8. #1108

    Default boleh joint?

    AMACAM boleh joint tak...aku member dari spore, baru nak berjinak2 dgn. digicam dah bosan dgn film, macam nak buang semua nikon dan camera antik aku.dah lama sangat berjasa dengan aku.....
    Quote Originally Posted by Pro Image
    Hi thought of starting a new thread for Malaysians, Indonesians and Singaporeans who loves to communicate in Malaysian and Indonesian language! Also want to know who are the fellow Malaysians and Indonesians....

    Welcome......

    Selamat Datang semua member CS.........

    Saya Danny dari Malaysia.....haha!

  9. #1109

    Default

    Selamat datang!

    Last edited by amirfarhan; 13th June 2005 at 09:51 PM.

  10. #1110

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    AMACAM boleh joint tak...aku member dari spore, baru nak berjinak2 dgn. digicam dah bosan dgn film, macam nak buang semua nikon dan camera antik aku.dah lama sangat berjasa dengan aku.....

    ahhh buang kat aku boleh barang2 lama kau??.. hehehe

  11. #1111

    Default

    ...korang kecoh ah,,,, Sapa sini tau mana ada jual backdrop canvas yg cantik2 and have a good price. Pls pm me. Thx!

  12. #1112
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by wahidkarim55
    AMACAM boleh joint tak...aku member dari spore, baru nak berjinak2 dgn. digicam dah bosan dgn film, macam nak buang semua nikon dan camera antik aku.dah lama sangat berjasa dengan aku.....


    ooooiiii bang!!! jangan buang kamera bang... kasi hamba... gua rela pikul semua kamera dan lensa bang.....
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  13. #1113
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by artfakeme
    ...korang kecoh ah,,,, Sapa sini tau mana ada jual backdrop canvas yg cantik2 and have a good price. Pls pm me. Thx!
    cuba contact Pro Image... hari tu dia cakap dia ada lobang.....
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  14. #1114
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by spraylord
    btw, would love to come to biji or buah someday, da last biji and buah i was working!
    best!!

    coming soon... Biji #3 tapi lum komfem
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  15. #1115
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    gambar aku semua tak jadi........ macam ada disturbances....

    Nahhh.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  16. #1116
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    wahhhhh . . .

    it's classic razor . . .

    teman teman yg lain , amacam pic kamu semua

    saya punya teruk lah . . .

  17. #1117

    Default

    Quote Originally Posted by amirhamzah1980
    wahhhhh . . .

    it's classic razor . . .

    teman teman yg lain , amacam pic kamu semua

    saya punya teruk lah . . .
    haha saya punya baru kluar dari oven... tapi saya tak tau post lah

  18. #1118
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha saya punya baru kluar dari oven... tapi saya tak tau post lah
    nak tuition?
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  19. #1119

    Default

    ahh ni aku punya

    1)
    2)
    3)
    4)
    5)
    Last edited by bumortic; 14th June 2005 at 01:15 AM.

  20. #1120
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    ho ho ho . . .



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •