Page 51 of 97 FirstFirst ... 2641464950515253566176 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #1001

    Default

    hai abg abg sekalian...kalau ada sesiapa yang nak jual sigma 70-200 f2.8 dengan extender dia sekali (optional aje)...PM aku yer...got funny2 event nak kena shoot lah...tak leh pakai flash pulak tu. Bingit!!!!
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  2. #1002
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    1001 Malam!

  3. #1003
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    aisehman...Gua lambat...dah 1003!!!!

  4. #1004

    Default

    1004 dah
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  5. #1005
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by khairi
    1004 dah
    Masuk post nombor aje tak aci le....

  6. #1006
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Angry

    Jangan lupa kalau ada orang DELETE post, Abang Razor tidak akan sampai 1000.

  7. #1007
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Jangan lupa kalau ada orang DELETE post, Abang Razor tidak akan sampai 1000.
    ALAMAK!!!
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  8. #1008
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    1000 lagi post.......lepas itu saya akan tutup sebab semua Benang mesti dalam 2 ribu posts.

  9. #1009
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    ALAMAK!!!
    Wah tak payah kerja ke? Wei bila nak datang ke studio. Kita ada satu klas lage lei.....

  10. #1010

    Default

    1001 malam ahhh dah terlepas pon..

  11. #1011
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Wah tak payah kerja ke? Wei bila nak datang ke studio. Kita ada satu klas lage lei.....
    kerja? oh payah ...sangat payah kerja....

    kelas?? let me check wif my PA on my schedule...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  12. #1012

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    kerja? oh payah ...sangat payah kerja....

    kelas?? let me check wif my PA on my schedule...
    fuuuh PA!!! hahaha

  13. #1013
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    1000 lagi post.......lepas itu saya akan tutup sebab semua Benang mesti dalam 2 ribu posts.
    Bukalah yang baru. Selamat Datang II.

  14. #1014
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Atau Selamat Datang Lagi?

  15. #1015
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Bukalah yang baru. Selamat Datang II.
    Ya saya akan buka satu yang baru......

    Saya akan panggil benang baru kita......."Benang! Biji!! Semua Ahli Sila Masuk!"

  16. #1016

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Ya saya akan buka satu yang baru......

    Saya akan panggil benang baru kita......."Benang! Biji!! Semua Ahli Sila Masuk!"
    hahaha bila mau buat biji lagii????

  17. #1017
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Mari kita semua masuk! Sampai 2000 baru keluar..

  18. #1018
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default Official Opening of MHC















  19. #1019
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default Con't -Official Opening of MHC







    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  20. #1020
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by jbma
    Razor. kau punya gambar baik.
    Amirhamzah. kau punya color pucat lah brader. Jaga background sikit. Terlalu banyak barang kat belakang. Watch your BG.

    terima kasih bro , appreciate ur comment . . .

    akum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •