Page 5 of 97 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #81

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Tomodachi, ada Constance datang kah?
    kalau nak constance mesti cari ZC.. haha

  2. #82
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    o... aku kira indomie...
    Ohh maaf saya....saya suka makan saja.....betul Indomie......salah saya!

  3. #83

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Ada Jalan Tengku Abdul Rahman, mesti ada Jalan Anwar Ibrahim lah.
    jalan anwar ibrahim kat mana lah?

  4. #84

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Tomodachi, ada Constance datang kah?
    wahh!! kalau constance datang .. nanti lain cerita pulak ..

  5. #85
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    kalau gitu mesti ada jln LKY hahaha
    Kita memanggil Jalan LKY Orchard Road.

  6. #86

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    jalan anwar ibrahim kat mana lah?
    kat tepi aisbok rumah dia.. hahhaa ada kah tu jln???

  7. #87

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Oei cepat betul.....

    eh mari kita buat list siapa2 yg ada di sini

    1)bum
    2)Pro
    3)
    4)
    kawan2.. mari lah letak nama disini.. jadi kita kenal 1 sama lain..

  8. #88
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    kalau nak constance mesti cari ZC.. haha
    ZC.....alamak panggil dia? Siapa yang gila akan panggil dia?

    Constance cantik ke? Haley cantik.....Constance memang tak boleh!

  9. #89

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha saya pergi ke kampong changi untuk menikmati nasi lemak yg sudah tak sedap.. haha
    yar.. saya punya fav - sri suja nasi lemak.

  10. #90
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    kawan2.. mari lah letak nama disini.. jadi kita kenal 1 sama lain..
    Maaf yah....

    1) bum
    2) Danny
    3)
    4)
    5)
    6)

  11. #91
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    yar.. saya punya fav - sri suja nasi lemak.
    Imran, lepas nasi lemak......pergi cari Itik Sumball atau kerja?

  12. #92

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    ZC.....alamak panggil dia? Siapa yang gila akan panggil dia?

    Constance cantik ke? Haley cantik.....Constance memang tak boleh!
    hahaha kalau panggil dia tros kecoh.. haha constance mmg tak boleh make it.. haley ada hope.. hahaha

  13. #93

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Maaf yah....

    1) bum
    2) Danny
    3)
    4)
    5)
    6)
    Maaf yah....

    1) bum
    2) Danny
    3) ibs - imran
    4)
    5)
    6)

  14. #94
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha kalau panggil dia tros kecoh.. haha constance mmg tak boleh make it.. haley ada hope.. hahaha
    Haley memang ada hope......ZC itu orang kecoh......yah?

  15. #95

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Imran, lepas nasi lemak......pergi cari Itik Sumball atau kerja?
    pi cari itik.

  16. #96

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Haley memang ada hope......ZC itu orang kecoh......yah?
    ZC siapa?

  17. #97

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Haley memang ada hope......ZC itu orang kecoh......yah?
    haha aku rasa ah..

  18. #98

    Default

    Mintak Maaf yah....

    1) bum
    2) Danny
    3) ibs - imran
    4) AxisOfJustice - imran
    5)
    6)

  19. #99
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Oei cepat betul.....

    eh mari kita buat list siapa2 yg ada di sini

    1)bum
    2)Pro
    3)
    4)
    Boleh jumpa di-Mahathir Twin Towers kah? Sana lagi . Symbol Malaysia lah.

  20. #100
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    pi cari itik.
    Saya cari ayam sahaja...

Page 5 of 97 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •