Page 49 of 97 FirstFirst ... 2439444748495051545974 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #961
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    I ingat perbezaan nya adalah dalam warna. Tak tahu sangat dlm hal ni tetapi dgr2 fuji gives better colours. Ada yg boleh confirm tentang hal ni?
    I prefer Fuji as compared to Konica...
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  2. #962

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    I prefer Fuji as compared to Konica...
    ahh yes.. me too..

  3. #963

    Default

    ah yeah.. selamat afternoon.

  4. #964
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    good aftertengahhari... amacam bum.. tak gi soonting hari ni?

  5. #965

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    good aftertengahhari... amacam bum.. tak gi soonting hari ni?
    ahh takda kaki arh nari.. semalam aku shoot..

  6. #966
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    ahh takda kaki arh nari.. semalam aku shoot..
    Post sikit gambar kat sini lah
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  7. #967

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Post sikit gambar kat sini lah
    film lah bang.. roll pon blom habis.. lagipon saya tak tau post disini.. haha

  8. #968
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    film lah bang.. roll pon blom habis.. lagipon saya tak tau post disini.. haha
    Takut apa? Saya dengar gambar adik ada POWER! Saya ingat at least lebih baik dari CZ.......keke....!

  9. #969

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Takut apa? Saya dengar gambar adik ada POWER! Saya ingat at least lebih baik dari CZ.......keke....!
    ahh ye... gambar CZ lagi power dari aku nya... aku nya standard di dalam longkang.. hahaha.. ok aku nak gi shoot taik burong kat dalam air then post kat sini arh.. hahahahhahahahaha

  10. #970

  11. #971
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Lagi 29 kita sampai SERIBU!

  12. #972

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Lagi 29 kita sampai SERIBU!
    ahhh btol!!.. eh mana yg lain2?!!..

  13. #973

  14. #974
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Tampines
    Posts
    3,287

    Default

    Wah aku ingat benang ni dah mati. Masih jalan terus lagi beb. Power juga

  15. #975
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    bagaimana nak menghilangkan eye-bags? bukan di photoshop tau.... betol peh eye-bags? hehehehe...

  16. #976
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Eye-bag = Bakul mata?

    Benang ini mesti hidup! Saudara bumortic terus bersemangat! Mari kita mara bersama ke message nombor SERIBU

  17. #977

    Default

    Quote Originally Posted by jbma
    Wah aku ingat benang ni dah mati. Masih jalan terus lagi beb. Power juga
    Ya, abang jbma. Isaya ingat benang ini sudah mati pun... Beberapa posts lagi sampai satu ribu liao....

  18. #978
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    sumball pedas tak? Jangan marah ya...

  19. #979
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Biji #3

    17th June 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. AxisOfJustice
    4. rusty
    5. Joe
    6. ibs
    7. Saiful Bahar (kalau i tak travel that day)
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #3 - ?

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  20. #980

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Biji #3

    17th June 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street - Kampung Glam Cafe (The one with Maroon canopy on Baghdad Street)

    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. AxisOfJustice
    4. rusty
    5. Joe
    6. ibs
    7. Saiful Bahar (kalau i tak travel that day)
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

    Previous topics so far discussed

    Biji #1 - The CZ pose
    Biji #2 - Kopi Jantan
    Biji #3 - ?

    Of coslah, tech talk, darkroom techniques, composition, colour tones, camera settings and oogling at great pics are the common chat topics.
    ahhh mari mari.. serta serta~~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •